Blogolj!

Ez történt idén a médiában – IV. rész

Ragnar Volarus

Az év vége sem kímélt minket. Ömlött ránk minden a médiából, ha kellett, ha nem. 

Október

Ebben a 31 napban is működött a kettős mérce, senki nem háborodott fel azon a liberálisok között, hogy Bajomi-Lázár Péter azon kesergett, Bayer Zsolt még életben van. Alföldi Róbert tovább küzdött démonaival, és hazánkban is megkezdődtek a zaklatási ügyek, aminek kapcsán azért az Origó is kimutatta a foga fehérjét. Talán attól kaphattak sokkot, hogy az egész filmrovat otthagyta őket. A zoom.hu megmutatta mit nem szabad csinálni, a televízióból pedig ránk szabadultak a modern kor női aranyásói.

November

Mondhatnánk semmi sem változott. A zoom.hu tovább kuszálta az ellenzéki szálakat, a 24.hu kicsit hunyorítva igyekezett úgy beállítani az eseményeket, hogy azok őket igazolják, a HVG tökön rúgta saját magát, az index.hu „nyelvújított”, majd egy férfi sértődött meg egy nő helyett. És ez még csak írott online sajtó volt. Az ATV-ben előbb Szanyi Tibor csökkentette tovább saját maga-, illetve pártja népszerűségét. Ha még van olyan. Majd ugyancsak itt Havas Henrik hozta a szokásos szemüvegszárrágós bunkóságát beszólását, az M4 Sporton pedig egykori vízilabdázó próbált nagyot mondani - kevés sikerrel. Ambrus Attila is újra akcióba lendült – bár ez most nem okoz kárt az OTP-nek -, ami nem feltétlenül jó hír, de nem is ő akarta ezt magának. A hónap végén a Ripost a sokadik világvégét hozta el nekünk, Hujber Ferenc pedig a közösségi médiában „futott ámokot”. Ami viszont feltétlenül üdvözítő történés volt novemberben, az a Kossuth Rádióhoz köthető.

December

Mindenki a karácsonyt és a havat várta, de nekünk most is csak Havas jutott. Belőle viszont túl sok is. A zaklatási ügye első napjaiban még hozta a flegmát, majd megfutamodott, ám a java még csak ezután következett. A csúcspont az volt, mikor az érdi pincelakó, Alekosz is beszállt az üzengetésbe. A 444.hu a Blogstar egyik írásának szövegét magyarázták félre, amit nem is hagytunk szó nélkül. A HVG az esztendő végén is hozta a formáját, és számukra még az ünnep sem szent. Persze az index.hu sem tisztel és szeret senkit, előbb lehülyézte a magyar gyerekeket, majd a gyerekek csattanós választ adtak. Ebben a hónapban Bádog blogunk szerzőjének, Bayer Zsoltnak is megjelent a könyve, aminek egyik bemutatójáról bődületes baromságokat írt a 444, majd a Városi Kurír úgy írt szintén kritikát a könyvbemutatóról, hogy még a megyében sem voltak, ahol az esemény történt. Viszont a TV2 megmentette a karácsonyt.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/46409/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?