Blogolj!

Ez történt idén a médiában – III. rész

Mi sem természetesebb, hogy a médiában sem volt unalmas a 2017-es esztendő. Idióták minden mennyiségben itthon és külföldön.

Július 

Erősen indított július hónap az Echo TV Napi aktuális című műsorával, amiben Velkovics Vilmos faggatta Pottyondy Edinát, a Momentum Mozgalom elnökségi tagját és újradefiniálta a hülye kérdés fogalmát, miután affelől érdeklődött, hogy a Momentumnak van-e olyan programja, amely segít a melegeknek "visszatalálni a heteroszexuálisok közé". És vajon olyan, ami a hülyéket visszavezeti az értelmesek közé?

Ha már szóba került a hülye kérdés, abban az ATV is nagyon hasított, de nem csupán akkor nincsenek toppon mikor kérdeznek, hanem akkor is, amikor “állítanak” valamit. A TV2 személycserék terén alkotott ismét emlékezeteset, de ezt már ugye számtalanszor újraéltük. Viszont nagyon tévedünk, ha úgy gondoljuk, hogy csak vezetői szinten keverik a kártyákat, elvégre Stohl András ismét a soraikat gyengíti erősíti.

Augusztus

Ami állandó az Puzsér Róbert és az ő polgárpukkasztása, bár néha kicsit túllő a célon. Ellenben az Invitel előfizetői remélték, hogy az ő vesszőfutásuk nem állandósul, de “szerencsére” csak az angol fociról, és nem Gundel Takács Gábor látványáról kellett lemondaniuk.

Alföldi Róbert mint színházigazgató komoly megbecsülésnek örvendhetne, ám mindent megtesz azért, hogy nehéz legyen őt szeretni. És ehhez most csak a hangját kellett adnia.

Szeptember

Bakiból is akadt néhány. A magyar közmédia ebből is kivette a részét, de a BBC-nél sem biztos hogy büszkén dagadt a kebel, mikor szexfilm ment a híradó hátterében. Persze ha hibázunk, akkor illik bocsánatot kérni, vagy a sajtó esetében helyreigazítást eszközölnünk. Normális esetben, de hát mit nevezhetünk normálisnak, ha a Borsról van szó?

Ha már gyári hibás médiatermékről beszélünk, akkor hiba lenne nem említeni az Indexet. Ők mostanra arról lettek híresek, hogy hozzájuk képest a viccek agresszív kismalaca egy leszedált és végtelenül nyugodt jószág. És a kapuzárási pánik is jellemző rájuk.

A bevezetőben az idiótákról volt szó, így kár lenne kihagyni azt aki saját magát is annak tartja, és arról, aki ugyan ezt az állítást váltig tagadja, de számtalan bizonyítékunk van állításunk alátámasztására.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/46407/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2017-12-30 14:05:56
Csak ezt a jó pár emlitett barmot ne kéne soha többet se látni, se hallani! Alföldi Robika miért van még e hazában? Mérgezni a magyarokat???? Fujj!
Üdvözlettel: Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?