Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Shane Tusup öngóljai

Kecskés István

Miért karácsonyozott külön Hosszú Katinka és a férje, edzője Shane Tusup? Ez a kérdés foglalkoztatja a teljes bulvársajtót.

Fotó: Shane Tusup / Facebook

Mondjuk bevallom ez kevéssé érdekel – nem az amerikai edző, aki nem azzal a nővel töltötte az ünnepeket, akit szeret. Ilyen van. Sajnos…

A közösségi médiát elképesztő profin használó Tusup viszont most nagyon küzd és ebben a harcában ő maga húzta saját magára a bulvárt. A szakember ugyanis nem azt írta ki az elmúlt napokban a Facebook oldalára, hogy "Katinka, ne haragudj, hülye voltam!", hanem amolyan Coelho-szerűen üzenget. 

Itt van mindjárt ez: 

A múltat már nem tudjuk megváltoztatni, de a jövőt igen.

Bölcs. No, de itt van egy másik is: 

Eső nélkül semmi sem fejlődik, öleld magadhoz életed viharait.

Ezekből aztán a bulvársajtó kalkulál, következtetéseket von le. Az igazmondó Blikkújság azonnal kiszámolta, hogy hány kilométerre volt egymástól karácsonykor Tusup és Hosszú Katinka (195) és azt is, hogy az elmúlt hónapokban hány közös képük volt a közösségi médiában: 

Szep­temberben még 8, októberben 6, november közepéig pedig 7 képük jelent meg Katinka közösségi oldalán. Azóta egy sem.

Tetézi a "bajt", hogy Tusup kihagyta a legutóbbi rövidpályás Európa-bajnokságot is, amelyen Hosszú Katinka a betegségre panaszkodó edzője, férje nélkül is összeúszott hat aranyat – mert éppen nem volt más dolga. Sőt a szakember a nagy migrénje kellős közepén nem is reagált a közösségi oldalain a neje sikereire. 

Szóval a bulvár feni a késeket. Hiszen mifelénk még nem (nagyon) volt ilyen ügy, amikor két sportoló celeb házasságával kapcsolatban lehet nyomozni, találgatni. Főleg abban az esetben, ha Tusup továbbra is lövöldözi az öngólokat a Facebookon. Még jó, hogy nem lett a labdarúgók szövetségi kapitánya… Persze az amerikai edző van akkora csibész, hogy ez valami médiahack. Vagy, ha nem is az, akkor majd megpróbálják annak beállítani. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/46418/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?