Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

(18+) Látatlanban írt kritika a Bayer-könyv szegedi bemutatójáról

Kecskés István

Tudták, hogy van egy Városi Kurír nevű internetes lap? Nem? Pedig van, de nem kell megjegyezni, nem is linkelem ide, mert annyit nem ér az egész.

Szóval adott egy lap, aminek a létezéséről csak nagyon kevesen tudnak, ám ennek a szerkesztői szeretnének kilépni a fényre, hogy mindenki ismerje őket. Ezzel csak az a baj, hogy a sötét, a napon is fekete marad, még akkor is, ha ismert emberek hátán akar felmászni. 

Az oldal Bayer Zsolt szegedi könyvbemutatójáról írt egy cikket fogalmazást, amely tévedésektől és csúsztatásoktól hemzseg. 

Nézzük. 

A szegedi kormányhivatal (!) adott otthont Bayer Zsolt könyvének – Ezért gyűlölnek! – bemutatójához, aminek alkalmából szóba állt a szegedma.hu újságírójával.

Ajaj… Valamiből vagy kevés volt az elmúlt hetekben, vagy túl sok… A Csongrád Megyei Kormányhivatal (csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen…) nem otthont adott, hanem bérbe (!!!) adta az egyik termét. Pénzért.

Mi az, hogy szóba állt? Mondjuk, ha Körmendi Gáborra gondolt, a szegedma.hu videósára, akkor valóban nem kellett volna. Ha Csúri Ákosra (szegény Ákos…), aki soha nem volt és vélhetően nem is lesz az egykor szebb napokat megélt portál munkatársa, akkor súlyos tévedésben van. 

No, de aztán. 

Csúri Ákos, aki a könyv kiadója és a Blogstar vezetője volt a szpíker. Első kérdése:
Ferenc Pápa a katolikus egyház Sorosa?

Szpíkere? Szpíkere legjobb esetben is a futballmeccseknek van. A könyv kiadója? Szerkesztője – csak bele kell nézni, elolvasni nem nagyon muszáj, ott van a szerkesztők felsorolása mindjárt az elején, nem nagy dolog. A Blogstar vezetője? Alapítója. Nem mindegy. Első kérdése? A felvetés nagyjából az 50. percben hangzott el. Úgy tizenkettedikként. (Csak mellékszál, hogy nem Ferenc Pápa, hanem Ferenc pápa, de ezt nem kell tudni.)

Bayer úgy gondolja a kur@anyázás belefér a blogírás természetébe, nincs abban semmi kivetni való, hiszen a kommentelők is rengeteg mocskot fröcsögnek a hozzászólásaikban. Az “írástudó felelősségéről” nem beszélt ez ügyben.

Nem, nem így kell írni píszí nyelven a kurvaanyázást. Hanem így: kurv@anyázás. Ennyit az írástudó felelősségéről. B@ssz@ meg…

A cikk szerzője amúgy Mátrai Anna, aki a Facebook oldala szerint Terézváros Önkormányzatának munkatársa. Lehet, hogy valami ellenőr…? Elnézést a revizoroktól!

A Városi Kurír meg? 

A Városi Kurír magánszemélyek által alapított közéleti hírportál. Függetlenek vagyunk a pártoktól, mi a demokráciát szolgáljuk.

Ismerjük az ilyet. Demokratikusan fényesre nyalják az ellenzék pics@ját – így kell használni! A demokrácia szolgálatában. Csúsztatva, tévedéseket tényként beállítva… Mondjuk, ha az ember elmegy egy olyan eseményre, amiről írni akar, akkor nem esik ilyen csapdákba. F@szomat már…

Bayer Zsolt kábítószere lett a blogolás

Szegeden mutatta be először az "Ezért gyűlölnek" című kötetet Bayer Zsolt. A publicista-blogger megosztotta véleményét a pápáról, Európáról és a káromkodásról is. Telt ház lett, az Index és a 444.hu negatív reklámja ellenére többször kellett plusz székeket hozni, hogy elférjen minden látogató a kormányhivatal legnagyobb termében.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45798/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?