Blogolj!

Anikó és egy vibrátor tesz keresztbe Havasnak?

Pintér M. Lajos

Molnár Anikó Baukó Évához hasonlóan a TV2-n keresztül állt elő azzal, hogy a „tanár úr” szexuálisan zaklatta. Mint a nadrágban a férfiasság, úgy dagad Havas Henrik botránya.

Egyre nagyobb bajban van Havas Henrik, akit Baukó Éva után újabb ismert ember vádolt meg szexuális zaklatással.

Anál-gate: Havas Henrik összetört, megfutamodott

A Vona-könyvet a startvonalnál elgáncsolta a „tanár úr". A sebesen burjánzó Baukó-ügy jóval inkább anális, mint banális. Az ATV pedig eljátszaná az elegáns kívülállót. Havas a lejtőn. Ezzel a címmel összegezhetjük, ami a „tanár úrral" azóta történt, hogy az egykori valóságshow-szereplő, Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg.

A TV2 hírműsora, a Tények pénteki adásában Molnár Anikó korábbi valóságshow-szereplő azt állította: őt is zaklatta Havas Henrik, azaz a „tanár úr” áldozata volt. Molnár Anikó úgy emlékezett, vele is évekkel korábban történt az eset, amikor a Havassal közös könyvükön dolgoztak.

A TV2 műsorában többek között felidézett egy esetet, amikor egymás mellett ültek a kanapén, majd Havas megragadta a kezét, és a combjára tette. Ezután állítása szerint azt szerette volna, hogy a nő a nadrágján keresztül simogassa a férfiasságát. Máskor pedig az újságíró egy vibrátort vett ajándékba Molnár Anikónak. A nő a Tényekben úgy fogalmazott, igazán az verte ki nála a biztosítékot, hogy Havas egy alkalommal búcsúzáskor minden különösebb előjel nélkül megcsókolta őt. Megjegyezte egyébként, ő sohasem viszonozta a férfi közeledését, ez azonban nem szegte Havas kedvét.

Érdekesség egyébként, hogy egy harmadik valóságshow-szereplő, Nagy Alekosz tegnap azzal a sztorival állt elő, hogy Havas ellen a TV2 által szervezett, tudatosan megkomponált, a Vona Gáborról írt könyve megjelentésére időzített lejárató kampány áll, amit ő – állítása szerint – Baukó Évától tud.

Alekosz, Baukó Éva, Havas Henrik - ez ám a hármas!

Na most van ugye a hír, amely szerint Havas Henrik meg akarta pocsékolni Baukó Éva médiacelebet, s az ügybe most beleszólt Nagy Alekosz, aki némileg kollégája Baukónak, hiszen ugyanabból a valóságsóból kerültek elő, ám Alekosz azóta egy kicsivel kevesebb pénzt keresett az amúgy csodás (...) aputestével, mint az ügy egyik főszereplője.

A Blogstar ma megírta: Kisorosziban a polgármester a helyi lakosok kérésére rendkívüli, nyílt testületi ülést hívott össze Havas Henrik botránya miatt. Többek között arról tárgyalnak majd, hogy a testületben képviselőként jelen lévő „tanár úr” ügye kárt okoz-e a településnek.

Az lenne csak a nagy show, ha Baukó Évát, Molnár Anikót, Nagy Alekoszt (folyt. köv.?) is megidéznék az ülésre!

Rendkívüli, nyílt testületi ülés Havas Henrik miatt

Havas Henrik önkormányzati képviselő Kisorosziban. Az újságírót a héten Baukó Éva zaklatással vádolta meg. A kisorosziak a polgármesterhez fordultak, aki rendkívüli testületi ülést hívott össze az ügy miatt. Van, amikor az ember keres valamit - például Havas Henrik települési képviselő vagyonnyilatkozatát Kisoroszi település honlapján - és egészen mást talál.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45751/pics/lead_800x600.jpg
Baukó Éva,Havas Henrik,Molnár Anikó,Nagy Alekosz,tv2,zaklatás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?