Blogolj!

Alekosz, Baukó Éva, Havas Henrik – ez ám a hármas!

Kecskés István

Na most van ugye a hír, amely szerint Havas Henrik meg akarta pocsékolni Baukó Éva médiacelebet, s az ügybe most beleszólt Nagy Alekosz, aki némileg kollégája Baukónak, hiszen ugyanabból a valóságsóból kerültek elő, ám Alekosz azóta egy kicsivel kevesebb pénzt keresett az amúgy csodás (…) aputestével, mint az ügy egyik főszereplője. Egyre jobb!

Baukó Éva azt állítja, hogy Havas Henrik szexuális ajánlatot tett neki. Egészen pontosan meg akarta húzni, ráadásul nem a hagyományos módon, hanem ott akart bemenni, ahol általában kiadás szokott lenni – gondolom értik, hogy az amúgy mellét is mutogató celeb fenekéről van szó, de ezt mos nem részletezném. 

Havas fogta magát és eltűnt, így nem ment el a Vona Gáborról szóló – talán élete fő művének számító – könyv bemutatójára sem. 

Na, de most előkerült Nagy Alekosz, hogy ebbe a farbatosz buliba ő is beleszóljon. Az, hogy ez senki vezetés közben, a forgalomban kamerába beszél az egy dolog. De nézzük, hogy miket mond: 

"…aki Baukó Évát (…) erre a programra rávette…"

"…Éva nekem erről beszámolt, amikor a TV2-t megkereste…"

"…a TV2 egy Baukó Évát választ a Jobbik ellen, példátlan…"

"…a TV2 felbérelte Baukó Évát, hogy mondjon kompromitáló dolgokat…"

"…Éva most is szép…" (a fene a gusztusod…)

"…azt gondolom, ahogyan érzem is…" (bravúros fordulat!)

Összevissza beszél… Nem vártunk tőle többet, igaz kevesebbet sem. 

Amúgy itt az egész rettenet: 

Az mondjuk Nagy Alekoszt egyáltalán nem érdekli, hogy Baukó Éva már 2012-ben is beszélt erről az eseményről. Az sem, hogy azóta hallgat mindenki erről, mint a kutyagumi a fűben. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45710/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?