Blogolj!

Így hazudik a 444 Bayer Zsolt könyvéről

Kecskés István

Nem tudatosan. Hanem a tudatlanság mögé bújva hazudott egy sort a 444.hu Bayer Zsolt legújabb könyvével kapcsolatban.

No nézzük, hogy a fogalmatlanság miket eredményez a 444-nél. 

Szerda este 6 órától…

Majdnem. Csütörtökön. Kapufa… 

Az Ezért gyűlölnek című, önéletrajzi ihletésű…

Ha az előző lövés kapufa volt, akkor ez mondjuk mellé. Nagyon. Mert a könyvben sok mindenről szó van – nekem elhihetik, már többször is olvastam –, de mondjuk Bayer Zsolt életének önkezű rajzolásáról nincs. Amúgy is: a szerzőről sok mindent gondolhatunk, de  azt bizton tudhatjuk, hogy ha önéletrajzi ihletésű könyvet írna, annak nem az lenne a címe, hogy Ezért gyűlölnek. Ez, így egy baromság lenne. 

…Csúri Ákossal, a Blogstar jobboldali blogbirodalom fejével…

Birodalom lettünk!!! Ráadásul jobboldali! Köszönjük, kéretik terjeszteni!

Mondjuk, hogy Csúri Ákos nem a feje a Blogstarnak, az viszonylag gyorsan kiderül az impresszumból, de a google is megmondja, hogy ő az egyik alapítója a birodalomnak – vagyis a fejénél is több. 

  Na most a 444-nek az sem tetszik, hogy a könyvet és a Blogstart is kiadó cég kibérelte a könyvbemutató helyszínét, vagyis a szegedi kormányhivatal egyik termét. Ez azért talán nem tilos… Már csak azért sem, mert ez az épület, amúgy nemcsak munkahely, hanem több alkalommal is otthon adott már kultúrális rendezvényeknek. Volt olyan, amelyen szintén Csúri Ákos volt a moderátor. 

  De akkor az nem fájt. Most sem kell, már csak azért sem, mert például a 444-nek fogalma sincs róla, hogy mi és mikor fáj…

  https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45680/pics/lead_800x600.jpg
  444,Bayer Zsolt,Ezért gyűlölnek,könyv
   

  Hozzászólások

  Ezeket a cikkeket olvastad már?