Blogolj!

Anál-gate: Havas Henrik összetört, megfutamodott

A Vona-könyvet a startvonalnál elgáncsolta a „tanár úr”. A sebesen burjánzó Baukó-ügy jóval inkább anális, mint banális. Az ATV pedig eljátszaná az elegáns kívülállót.

Havas a lejtőn. Ezzel a címmel összegezhetjük, ami a „tanár úrral” azóta történt, hogy az egykori valóságshow-szereplő, Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg. Ami semmiképpen sem szerencsés, pláne nem ebben a vérzivataros időszakban, amikor Hollywoodtól Kisorosziig mindenhol borul a bili. Alacsonyan szállnak az olyan nehezen emészthető szófoszlányok, mint a szexragadozó, a segglyuk és a karrier-kettétörés

még a falloszszagú Heti Hetesen és kurvakönyveken edződött gyomor sem veszi be ezeket.

Havas ezt is megússza?

Lassan a magyar média legnagyobb túlélője lesz Havas Henrik, akit most éppen zaklatással vádolt meg egy celeb... Baukó Éva, aki mögött óriási teljesítmény áll - a Való Világban nyújtott alpári, botrányos teljesítményének köszönhetően - azt mondja, hogy Havas Henrik zaklatta. Nyilván az ember, akár azt is mondhatná, hogy több is veszett már Mohácsnál.

Szóval a „tanár úr” láthatóan összetört, ahogyan a Jobbik-közeli N1TV friss videója parádésan bemutatja. A korosodó médiacézár folyamatosan azt szajkózza, hogy lepereg róla az egész kamusztori, miközben – a testbeszéd árulkodó – jól láthatóan kapkodja a levegőt, ahogy arról beszél, hogy egyébként alig kap levegőt.

Az egész ügy tehát jóval inkább anális, mint banális.

A nagyképűség szemüvegrágó világbajnoka konkrétan a megfutamodásba menekült. Miután hetekig ajnároztatta magát a ballib és Jobbik-barát médiában, Havas Henrik ma a startvonalnál elgáncsolta a Vona Gáborról írt könyvét, mivel egész egyszerűen nem ment el a hivatalos bemutatóra. Ez a Botkát megszégyenítő megfutamodás persze a magára hagyott alanynak sem tetszett, az árva Vona oda-oda is szúrogatott cserben hagyásos gázolójának.

Ami valahol érthető, mert a szerző (él)érvei röhejesek és komolytalanok. Havas ugyanis azt rebegte el a hogyléte felől érdeklődőknek, hogy

„nem akar Vona Gáborral fotózkodni”, meg hogy „a kormánypárti média politikai esemény kreált egy egyszerű könyvbemutatóból”.

Álmodik a nyomor

A Vona Gáborról hamarosan megjelenő interjúkötetéről nyilatkozgat Havas Henrik. A választás megnyerése érdekében a két lator voltaképpen két dologban reménykedik. Az egyik, hogy Simicska ledobja végre azt az információs atombombát, ami majd megrogyasztja Orbán Viktor rendszerét.

Édes jó istenem, ha valaki nem akar Vona Gáborral fotózkodni, talán ne írjon róla szenzációhajhász bulvárkönyvet nyilvánvalóan zsíros gázsiért. És hogy a jó fenébe lenne egy ez egy egyszerű könyvbemutató, amikor a „mű” az ország második legerősebb pártjának egészen sajátos utat bejáró elnökéről szól, aki a gárdamellénytől a cicasimogatáson át zsidóság és a cigányság megkövetésééig néppártosodott, megfűszerezve mindezt azzal, hogy az iszlámot az emberiség utolsó reménységének nevezte. A választási kampány kellős közepén ez száz százalék kőkemény politika, és ezt Havas persze jól tudja.

Hídverési kísérlet a szélsőjobbtól Heller Ágnesig, amit Vona már a bemutatón meglovagolt,

amikor azzal ajánlotta a balliberális olvasók figyelmébe, hogy amúgy a szerzője is balliberális. Ahogy mondani szokás, nem a lóláb lógott itten ki, hanem maga a ló!

Az anál-gate-nek sajátos bukét ad, hogy az Havasnak szellemi-fizikai otthont nyújtó ATV egyelőre nem vizsgálódik „sztárműsorvezetője” ügyében, hanem kivár és tájékozódik. Sajtóinformációk szerint „nincs pánik” a tévészékházban, mert nem tekintik szavahihető médiaszereplőnek Baukó Évát. Annál az ATV-nél, mely nemrég egy eldemcsákozott Szanyi-interjú, avagy egy szétszanyizott Demcsák-show után könnyek nélkül vett búcsút egy másik celebjétől.

Apró bökkenő, hogy egyre többen határolódnak el Havastól, aki Baukó vádjait egy lezser „Szarok bele” válaszkával akarja elintézni, és azzal, hogy amúgy nem perel. Az Origónak

Spronz Júlia, a Patent jogvédő egyesület jogsegély szolgálati vezetője úgy fogalmazott, Havas viselkedése felháborítóan „pökhendi, arrogáns, méltatlan a helyzethez”, az ismert énekesnő, Soma szerint ez a „legprimitívebb védekezés”,

de Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és Gurmai Zita korábbi MSZP-s EP-képviselő is „normális választ” és adott esetben bocsánatkérést sürgetett.

Kérdés, Havasnál és az ATV-nél mikor jön el az Újratervezés ideje.

6
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45666/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Baukó Éva,Havas Henrik,Vona Gábor,VV Éva,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
István 2017-12-16 10:13:35
Csak még annyit az előbbihez,remélem nem ússza meg a sorsát Havas tanár úr! Igaz ez függ a többi kedves hölgytől is aki még fél fel vállalni tettei súlyát,mert ahoz kell nagy bátorság! A nyilvánosság elé állni!A Médiától is sok függ, mert mindig avval kérkedett a havas hogy őket ő tanította és vizsgáztatta és milyen sok buta újság író van köztük akiket ö nem engedett volna át!Remélem most nem kímélik meg!
Válaszolok
István 2017-12-16 10:00:58
Meg érdemelte már ez a nagyképű fráter! Szerettem nézni mindig ,már rég óta a napfelkelte kezdő TV - műsarával együtt kezdtem öregen 60 -évesen egy új családi házat építeni,mivel hogy egy nyugdíjas kamion sofőr vagyok ezért mindig korán keltem! volt egy kis hordozható Tévém amit reggel 5-kor ki tettem a ki ásandó alap szélére és hallgattam a két bohócot ,Havas Henriket,Forró Tamást,végig kísérve a mai napig a műsorukat,és néztem a tenyérbe mászó képüket, pláne mikor állítólag volt kamionsofőr,és szerelő,taxis,meg minden,mindig pofán akartam vágni,ilyenkor a lapátot gyorsabban forgattam és jobban ment a munka!Mindig vártam ,hogy valaki egyszer elintézi! Sikerült ki várnom,csak köszönet ennek a kedves hölgynek,hogy volt bátorsága,Baukó Évát nem ismerem,de minden tiszteletem még akkor is ha az ami az összes férfinek mondót egyének,szükségleteit ki szolgálja!Mert ilyen hölgyekre is szüksége van a társadalomnak! Csak ezekre a Bunkó nagyképű emberere nincs szükség!Ideje hogy egy gyenge hölgy ki csinálja és süllyesztőbe küldje Havas tanár urat !
Válaszolok
József 2017-12-07 11:44:49
Mennyit fizetnek a lelkek szennyezéséért, most megkapja-ák egy ribanctól :-) akarom mondani egy celebtől........... már csak az kell a sarkon állók is zaklatásért kiáltsanak... gennyes ez mind!
Válaszolok
Ferenc 2017-12-07 11:42:37
Evvel az úgynevezett ˝kettős mércével ,, meddig kell még együtt élni......!? Elképesztő,hogy a balliberális táborhoz tartozóknak ,legyen az bármilyen hitvány....minden megbocsájtható !?
Válaszolok
Bea 2017-12-07 06:59:27
Okádni kell ettől az embertől!!!
Válaszolok
Katalin 2017-12-06 18:14:00
"...nem a lóláb lógott itten ki, hanem maga a ló!..." :D :D :D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?