Blogolj!

A magyar gyerekek okosabbak, mint az index

Kecskés István

Visszanyalt a fagylalt. Az index arra volt kíváncsi, hogy mennyivel lettek hülyébbek a magyar gyerekek, ám kiderült, hogy okosabbak lettek.

Emlékeznek még arra a cikkre, amelyben az index lehülyézte a magyar gyerekeket? Egészen pontosan azt firtatta a portál, hogy "tovább hülyültek-e a magyar gyerekek". 

A magyar gyerekeket hülyézi az index

Igazi vasárnapi cikk az indexről. Gyalázkodó cím, de aztán a cikkben semmi... Csak most épp a magyar gyerekeket hülyézi a portál. Hangzatos cím az indexről: " Mikulás előtt kiderül, hogy tovább hülyültek-e gyermekeink" . Elsőre Forrest Gump jutott eszembe: "Hülye, aki mondja!" Másodikra is. Aztán a cikket elolvasva is.

Nos, ma megjelent egy írás az indexen a következő címmel: 

"Javult a magyar gyerekek szövegértése"

Bevallom csak egy mondatot kerestem a cikkben: Elnézést kérünk a magyar gyerekektől és a tanároktól, hogy azt gondoltuk hülyültek és hülyék, ezzel szemben mi vagyunk a hülyék!

Nos ez nem volt benne. 

Pedig…

A magyar gyerekek a tizenharmadik legokosabbak a világon. Megelőzve például az amerikai, vagy a német negyedikeseket. 

Persze azért az index mindent megtesz azért, hogy a saját igazát bizonyítsa a cikkben, hiszen azért azt kiemeli, hogy a budapesti gyerekek fejlődtek, a vidékiek visszaestek. 

Az mondjuk nem tudjuk, hogy például Angliában mi a helyzet a londoni és a vidéki gyerekek eredeményeivel, a lényeg az, hogy a portál a saját igazát szajkózza. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45618/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?