Blogolj!

Czinkóczi Sándor egy hülye, aki kavarja

Ritkán válaszolok írásomat vagy személyemet ért kritikára (támadásra), de ha tudatosan félre magyarázzák a szövegemet, az azért feleletért kiált.

Czinkóczi Sándor a 444.hu-n egy műsorvezető leváltásáról szóló bejegyzésembe belekavarta Orbánt, meg a „valódi” kérdéseket, nyilvánvalóan sz.rkavarási szándékkal hullajtva krokodilkönnyeket Kocsis Éváért.

Szíve joga.

Csak.

Pár „apró” dolgot helyre kell tenni. Egyfelől (bár ez mostanság, ahogy olvasom a legújabb klisé odaát) a blogstar NEM „fideszes blogoknak otthont adó” oldal. A Blogstar mindenkinek otthont ad, aki blogolni akar.

Másfelől a Czinkóczi által citált tavaszi cikkemben 

- amelyért egyébként pont ma reggel privát üzenetben „fideszes” nemtetszést is kaptam, tehát jó – egyáltalán nem az Orbán Viktorral készült interjúkon volt a hangsúly, hanem a Bősz Anettel és Szél Bernadettel (ugye, egyik sem fideszes?) szemben tanúsított – szerintem minősíthetetlen – riporteri magatartás. 

Ugyanis – lehet, hogy ez Czinkóczinak furcsa – én korántsem pártpolitikai alapon hallgatom a rádiót, hanem rádióhallgatóként... S ebbéli „minőségemben” írtam le abszolút személyes véleményem. (Ahogy egy blogban kell).

Úgyhogy Czinkóczi vagy nem tud olvasni és alapjáraton hülye, vagy szándékosan – és rádiót nem hallgatva – politikai alapon kavarja...

Ez a különbség a Blogstar és a 444 között.

Végre! Kocsis Éva repült a 180 percből

Iparági forrásaink ma délután megerősítették információnkat, mely szerint mostantól nem kell tovább hallgatni a nemzeti főadó (Kossuth rádió) reggeli műsorában (180 perc) Magyarország legönteltebb és legagresszívebb, okoskodó és a beszélgetőpartnereit bugyuta paneljeivel („1000 dolláros kérdés"), valamint felkészületlenségével letámadó Kocsis Évát.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45483/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Süsüke 2017-12-02 18:10:10
Zsolt: így van ez rendjén!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?