Blogolj!

Mentsék ki a magyar műsorvezetőket Dél-Afrikából!

Kecskés István

Ismét fut az RTL-en a Celeb vagyok, ments ki innen. De nem ez a legnagyobb baj…

Fotó: Kiss Ramóna / Facebook

Az alap koncepció egyszerű: vannak ismert, nem túl bonyolult hírességek, akiket letesznek a dzsungel közepén, elveszik a cuccaikat (smink, stb.) és néha módszeresen szivatják őket. Bevallom – meg ne vessenek érte! –, kifejezetten jókat tudok szórakozni a bénázásokon és azon is, hogy ezek az ismert emberek milyen egyszerűek tudnak lenni. Persze tisztelet a kivételnek, esetünkben például Anger Zsoltnak. 

No, de nem is a celebekkel van itt a baj, mert ők azt hozzák, amit várhatunk tőlük. Ellenben ehhez a sorozathoz is kell műsorvezető. Eddig Sebestyén Balázs és Vadon János álltak a kamerák előtt, de most állítólag azért nem ők kerültek ebbe a szerepbe, mert Andy Vajna rádiójánál dolgoznak, erről ennyit… A helyükre került Kiss Ramóna és Puskás Péter. Egy színész, pardon "színész" és egy dalnok. 

Kiss Ramóna az első adást végig köhögte. Hogy azért, mert bekapta a legyet, vagy csak megviselte a dél-afrikai pára azt nem tudni, de idegesítően krehácsolt, egy pohár vizet nem kapott senkitől. Ilyen persze van, de amit a második adásban előadott a két arc az rémes volt. Hehegés, gügyögés, nyekegés. Valahogy olyan érzése volt az embernek, hogy nem a celebeket, hanem a műsorvezetőket kell kimenteni. Mindannyiunk örömére. 

Fotó: Kiss Ramóna / Facebook

Bár a képek tanulsága szerint Kiss Ramóna és Puskás Péter is évezi a bulit, egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel ketten vannak… 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45372/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?