MEGHALT RÍZ LEVENTE, XVII. KERÜLET POLGÁRMESTERE
Ríz Levente augusztusban jelentette be, hogy betegség miatt nem indul újra az önkormányzati választásokon. Halálhírét Tarlós István jelentette be.
Blogolj!

Kazinczy Ferenc nyomdokain nyelvújít az Index

Pintér M. Lajos

Viszont ha be lehet valakit tállaizni, akkor akár egy eldemcsákozott cikkecske is becsúszhat egy besimicskázott éjszaka után.

Csak nem ereszti a magyar ballib sajtó Tállai „benzinárcsökkentő” András NAV-elnököt, Mezőkövesd és térsége parlamenti képviselőjét! Ezúttal az Index futott neki Ben Johnson-i lendülettel annak árnyékában, hogy a szocik visszapattantak a Molról – lassan mondták nekik, hogy értsék: nem lesz (máshol) benzinárcsökkentés, egyszer volt Mezőkövesden kutyavásár.

Ezt aztán bizonyos JEN szaktárs Kazinczyt követve úgy konvertálta újmagyarra, hogy az MSZP-nek

nem sikerült „betállaizni” a Molt...

Ha már liba, ne fogyózzon, ajánlunk hát néhány további fondorlatos fordulatot a trendi kollégáknak, nehogy röghöz ragadtságukban elszalasszák a bulikára éhes, betűtől undorodó „átlagolvasót”.

Tegnap éjszaka rendesen besimicskáztunk.

Ezért ezt az interjút (cikket) marhára eldemcsákoztuk.

No meg ismét sikerült szétkunhalmiznunk egy rendezvényt.

És nekifutásból megszanyisítottuk a nemzeti ünnepet.

Szóval, az az igazság, hogy beütött a pillanatnyi mentális krach: egyszerűen összetokodyztunk magunkat. De talpra állunk, lesz ez ilyen se!

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45366/pics/lead_800x600.jpg
Demcsák Zsuzsa,Index.hu,Kazinczy Ferenc,Kunhalmi Ágnes,nyelvújítás,Simicska Lajos,Szanyi Tibor,Tállai András,Tokody Tibor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?