Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

A Viszkis porig alázta Vujity Tvrtkót

Ambrus Attila egy rabló volt. Elkapták, börtönbe került, ült tíz évet. Nem kell sztárolni. Nem ő tehet róla, hogy "celeb" lett.

Márpedig az lett, hiszen tévés-showban szerepelt, könyvet írtak róla, most pedig már film is készült az életéről. Hogy a TV2-es szerepléséről mi a véleményem, azt már leírtam, nem lehet példakép, hiszen nem azért került be a műsorba, mert marha jó fej, hanem azért, mert mint bankrabló érdekes. 

A Viszkis rabló, mint példakép?

Egy ideje megy már a TV2-n az Ázsia Expressz című sorozat, amelynek egyik főszereplője Ambrus Attila, más néven a Viszkis rabló. Nézzük a tényeket. Ambrus Attila 39 bankrablásnak volt részese. Kétszer kapták el, az első alkalom után megszökött.

Film meg készült már bűnözőkről, elökvetőlről. Ilyen volt a világtörténelemben és lesz is. A Viszkis filmmel kapcsolatban került be az ATV reggeli műsorába Ambrus Attila, valamint az őt alakító Szalay Bence. Bombera Kriszta és Vujity Tvrtko faggatta őket és a beszélgetés négy perc után hágott a tetőfokára. 

Maradjunk annyiban, hogy Tvrtko házhoz ment a lófüttyért… Nem lehet túl jó, amikor az emberbe belegázol egy korábbi bankrabló, ráadásul úgy, hogy még a műsorvezetőtársa is kineveti, sőt a végén még kollégája fölé is helyezi. Mondjuk fel is bosszantotta a műsorvezetőt, aki dühében alig tudta összerakni a következő kérdését. 

Egy csomó dolog biztos: Ambrus Attila bűnöző volt; kirabolt 39 bankot; aki erre képes az nem lehet hülye, nagyon nem; azzal ellentétben, aki mondjuk élő adásban házhoz megy azért a bizonyosért…

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45139/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2017-11-23 12:39:21
Nem bírom a sapkában ülő, önfényező kétnevűt. Mégis azt mondom, hogy nem tartom helyesnek Bombera Krisztina viselkedését. Olcsó kis nevetgélés volt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?