Blogolj!

A kék majom újra makogott

Ragnar Volarus

Nem vagyok orvos, de Hujber Ferencről így is felállítom simán a diagnózist. Egészen biztos nem normális, de hogy a józan észnek – sőt úgy alapvetően az észnek – még csak a csírája sem található meg a fejében, az tuti.

Tudják, ő az, akinek ez a leghíresebb és leginkább testhezálló szerepe: 

Persze az agya teljes hiányáról már korábban is meggyőzött minket, mikor nem teljesen egészséges elmeállapotban magyarázott a Mokka című műsorban.

 

Ahová aztán nem átallottak visszahívni ezt az elmebeteget.

 

Mint láthattuk és hallhattuk, felfedezte magának a facebookot, és sajnos használja is. A jelenleg Kanadában élő – szerencsére nem futhatunk vele össze az utcán, még a végén megharapna minket, ugyanakkor részvéttáviratot kell küldenünk a városnak ahol éppen szennyezi a környezetét - újabb botrányos posztot osztott meg közösségi oldalán. Elmondta, hogy gyakran jelölik be ismeretlen nők, akiknek mindig ugyanazt a “tesztkérdést” teszi fel, tetszik tudni: „Dugsz velem?”.

A szexuális felhívás azonban érthetően nem szokott osztatlan sikert aratni, elvégre van az ismerkedésnek ennél jóval kifinomultabb formája is. Hujber ezek után kijelentette, hogy mindenki eltakarodhat az oldaláról, akinek baja van ezzel, és hogy megkoronázta az egész történetet azzal, hogy kijelentette, a fent említett nőkre csak féregként tud tekinteni. Szó szerint ezt írta:

Ha még egyszer valaki bejelöl majd miután megkapja a TESZTKÉRDÉST: “Dugsz velem?” után jönnek a kutyázó kommentek meg rám üzen anyád(!!!): kiposztollak a gecibe az üzeneteiddel együtt!ANYÁDDAL EGYÜTT! És akkor az én kis csapatom darabokra szed… Még egyszer utoljára: Ez egy felnőtt oldal!!! DURVÁN SZEXUÁLIS ÉS BRUTÁLISAN ŐSZINTE BESZÉDDEL!!!+!!!+!!! Mindenki eltakarodik akinek ez nem tetszik!!! Töröl-tilt kombót javaslom minden ilyen féregnek mert nőnek nem nevezném őket semmiképp… UTOLJÁRA SZÓLTAM!

Ám itt nem ért véget, mert legújabb bejegyzése akinél nem veri ki a biztosítékot, azt bizony ugyancsak nem sorolhatjuk a homo sapiens családjába. Mert a múltkori „férgezés” még csak az előjáték volt ebben az illemtani és emberi mélyrepülésben. Ez a szellemi toprongy képes volt visszataszító elméje újabb torz szüleményét legépelni és megosztani a világhálón.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/45162/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?