Blogolj!

24.hu – Remember Rimini!

Pintér M. Lajos

Mocskos migráns, büdös bevándorló: gyűlöletbe fulladt Magyarország címmel közölt „tanári” gyűlöletnaplót a 24.hu. A kömlői groteszkből kiinduló balliberális portál – „természetesen” szerző nélküli – gúnyösszeállítása tökéletes látlelet; no, nem feltétlenül Magyarországról, hanem a 21. századi valóságtól elrugaszkodott, szivárványos álomvilágban leledző, globalista, gyökértelen, minden hagyományos értéket (meg)tagadó, Európai (iszlamizált) Egyesült Államokat kívánó hazai ragacsértelmiségről.

Hölgyek, urak, illetve hogy senkit meg ne sértsünk: „X” neműek ott a 24-es szerkesztőségében! Nem jut eszetekbe, hogy az úgynevezett hazai „migránspánikok” hátterében nem feltétlenül (kizárólag) a kormányzati migránspropaganda áll, hanem a nemcsak Európát, de lassan az egész világot elárasztó iszlám terror, erőszak és agresszivitás? Brüsszel, Párizs, Berlin, Nizza, London, Stockholm, Barcelona, Las Vegas, Edmonton, New York? Elég vagy soroljam még?

Tudjátok, mit? Nem sorolom. Ha legközelebb magyargyűlölő magyar gyűlöletnaplót akartok készíteni, előtte számoljatok el talán tízig, és feltétlenül olvassátok el a 2017. szeptember 7-i Ez a tutit. Az embertelen kegyetlenséggel megerőszakolt, ártatlan, hamvas lengyel lányról, a sírva hányó párjáról meg arról a négy „mocskos, büdös” vadállatról, szörnyről, akik amik élő halottá tettek egy vidám, a jövőjét tervező európai fiatalt. Akinek amúgy a méhét is ki kellett venni, és öngyilkosságot kísérelt meg a kórházban.

Ha nem vigyázunk – és amíg, ti, 24-esek, jót röhögtök –, Európát és Magyarországot erőszakolják, alázzák meg úgy ultraliberális-dzsihádista alapon. Még a méhét sem kímélik.

Úgyhogy mielőtt jön a következő gyűlöletnapló: Remember Rimini!

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/44397/pics/lead_800x600.jpg
24.hu,gyűlölet,migráció,migráns,propaganda,Rimini,terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?