Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Támadásban a múlt médiaarcai

Pintér M. Lajos

Szanyi Tibor folyamatos médiajelenléte önmagában megmagyarázza, miért zuhan hónapról hónapra történelmi mélységekbe az MSZP támogatottsága.

„Kivel akarunk mi baloldalt építeni? Szanyi Tiborral vagy Botka Lászlóval?” – tette fel idegesen a költői kérdést még október 2-án, a szocik exkormányfőjelöltjének gyáva megfutamodása után Ujhelyi István. Az ugyancsak bukott és menekülő alelnök azért fakadt ki a 24.hu-nak, mert Szanyi kapitány a Botka-doorstep után rögtön megfogta a lényeget, amennyiben azt állította, Szeged vörös ura azért menekül a süllyedő hajóról, mert:

„összeszarta magát”.

Pogátsa Zoltán független-balliberális közgazdász találta fején a szöget – megint 24.hu – nemrég: „a szocikat már semmi meg nem védi a teljes megsemmisüléstől. (...) Nem fogták fel. A legdurvább, hogy a mai napig nem fogták fel.”

Klasszikus után szabadon:

„Nem, nem azt üzenték az emberek, Pista, hanem hogy mind elmentek a picsába.”

Botka és Szanyi egy kutya, ugyanaz a régi, dohos, rossz szagú, a magyarság által a pokolba kívánt szocialista semmitmondás, céltalanság, jövőkép nélküliség, a Gyurcsány köpönyegéből előbújt harácsolás, nemzetáruló és nemzetvesztő nihilizmus. A múlt (média)arcai, akikkel teljesen megérdemelten csúszott a béka segge alá parlamenti küszöb szélére az MSZP. Hogy lassan a történelem szemétdombjára kerüljön egykori természetes szövetségese, az SZDSZ mellé.

A legutóbb az 56-os forradalom és a hősök gyalázásával színre lépő Szanyi EP-képviselő ma reggel éppen (megint) azt próbálta megmagyarázni az ATV-ben, hogy a brüsszeli bizottságok által elfogadott állandó, kötelező migrációs mechanizmus, a (felső határok nélküli) kvóta nem azonos a betelepítéssel, és

„Orbán csak hergeli, hisztérizálja a magyarokat a migrációval”.

Na ja, Botka is megmondta, hogy a szegedieket nem zavarják a migránsok, nem is találkoztak velük, amikor már a belvárosában lepték el, piszkították össze a közterületeket. A kerítés pedig ugye „milliárdokból értelemtelenül felhúzott vasfüggöny” – addig, amíg nem saját portáját takarja el a kíváncsi szemek elől... Persze Kunhalmi Ágnes pálinkásan jókedvű mosolyszólója óta tudjuk jól, a bevándorlás csupán „álprobléma”.

Az elvtársak és az elvtársnők semmit sem tanultak. És legyünk észnél, mert semmit sem felejtettek.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/44346/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?