Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Fékezett habzású szexualitás

Pintér M. Lajos

Az Orbán-fóbiás honi balliberális értelmiségi és politikai elitnek a világméretűvé duzzadt szexbotrányról is csak a miniszterelnök és a Fidesz jut eszébe.

Az ATV a magyar balliberális értelmiséggel és az egymással marakodó balliberális pártocskákkal karöltve rengeteget tesz azért, hogy Orbán Viktornak tényleg csak egy kávét kelljen kérnie. Szelíd erőszakkal terelik vissza a Fidesz-tábor zászlói alá azokat a gondolkodókat is, akiknek a polgári Magyarország, a polgári értékvilág nem csupán politikai termék, és akik számára a túlburjánzó sorosozás hisztériakeltésnek sok(k), kormányzásnak kevés.

Hétfőn este a Nap hírében Simon András a 168 Óra újságírójával, Lampé Ágnessel, a Publicus Intézet igazgatójával, Pulai Andrással és a DK szóvivőjével, Gréczy Zsolttal többek között a színházi és filmes szakma presztízsét súlyosan beárnyékoló, Magyarországra is begyűrűző szexbotrányról cserélt eszmét. A világméretű lavinát a Miramax nagy hatalmú producere, Harvey Weinstein szörnyűséges tetteinek kitudódása indította el, idehaza a hétvégén Sárosdi Lilla színésznő vallotta be, hogy egy – még meg nem nevezett – ismert rendező két évtizeddel ezelőtt orális szexre akarta kényszeríteni.

A díszes társaságnak minderről nem a nők kiszolgáltatottsága, bizonyos szakmák embertelen és durva íratlan előmeneteli szabályai jutottak eszébe, és nem azt elemezték, hogyan lehet feldolgozni és legyőzni az életre szóló traumát, és miként segíthet ebben a család vagy a társadalom, hanem – Gréczy vezetésével – gyakorlatilag „orbánozni” kezdtek. Azaz ebben az érzékeny témában is csak „fideszezésre” futotta annak a csapatnak, melynek amúgy az lenne a feladata, hogy adott esetben alternatívát kínáljon a magyar társadalomnak. Amire nyilvánvalóan képtelen, töketlenségéből, kisszerűségéből, ostobaságából, ötlettelenségéből és felkészületlenségéből, no meg kapzsiságából fakadóan.

Szóval Gréczy Zsoltnak a nemzetközi színházi és filmes szakmát befeketítő szexbotrányból annyi esett le, hogy Magyarországon „rossz a hatalmi környezet”, értsd: „az egész politikai környezet sem segíti a társadalmi vitát, hisz olyan kormánnyal, kormánypártokkal van dolgunk, akik a parlamentben rendbe aláznak nőket”, így Vadai Ágnest, Szél Bernadettet vagy éppen szocialista honanyákat.

Ugyanezen adásban a beszélgetőtársak arra panaszkodtak, hogy Magyarországon „fékezett habzású a szociális érzékenység”. Így vagy úgy, a helyzet az, hogy maga a magyar balliberális tábor sem több politikusaival, értelmiségi és médiacsahosaival, mint egy fékezett habzású (anti)ellenpólus. Amely végeredményben magának köszönheti, hogy a sorosozás is bőven elegendő...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/43691/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?