Blogolj!

Így hazudnak ők…

Kecskés István

Eddig nem tudtam, hogy hova kell tenni a zoom.hu-t. Még mindig nem vagyok teljesen képben, de azért ma adott egy kis ízelítőt az oldal abból, hogy milyen értékrendet is képvisel. 

A cím hangzatos: "Ma ünnepeljük a melltartó nélküli Kaminski Fannyt!"

Már bocsánat, de ebből a szempontból, ki az a Kaminski Fanny? Én is csak azért tudom így hirtelen, mert egyrészt dolgoztam vele egy kiadóban, másrészt meg követem a pályafutásának alakulását, mint sok más volt kollégáét. Azt bevallom, hogy innen nézve édes mindegy, hogy van-e rajta melltartó, vagy nincs. Nem celeb, nem híres, nem sztár. Médiamunkás, aki jelenleg a miniszterelnök mellett dolgozik, de ettől még édes mindegy, hogy van-e rajta az említett fehérneműből, vagy nincs. 

No, de ezzel nemcsak én vagyok ám így, hanem a cikk szerzője is, aki az alábbi mondattal kezdi a cím alatt: "Jó, kicsit ferdítettünk a címben, de ettől még ünneplünk!"

Szóval azonnal beismeri, hogy a címben hazudott. Világos.

Hogy mi van a háttérben? Egyszerű. Kaminski Fanni ma ünnepli a születésnapját, ami egybeesik a nemzetközi melltartónélküli nappal. A szerző szerint amúgy ez a nap, bármennyire is szexistának tűnik, egyáltalán nem az. A cím mégis olyan lett, amilyen…

Vagyis a párhuzamállítása, a dolgok összemosása egy meglehetősen olcsó, hazug poént szült. Lassan tudjuk majd, hogy hova tegyük a zoom.hu-t. Én a kedvencek közé semmiképpen sem helyezem. 

UPDATE: átírták… 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/43548/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?