Blogolj!

Idióta az X-faktorban, de ez a kisebbik baj

Kecskés István

Nincs ezzel az X-faktorral semmi baj. Odamennek énekelnek, ha nincs hangjuk kiesnek, ha van, akkor továbbjutnak. Vagy, ha idióta.  

Hörcher László egy idióta – ez nem állítás, hanem vélemény, hiszen nem vagyok orvos és a papírjait sem láttam az illetőnek. Ugyanakkor az a kétszer két perc, amit kaptam ebből a véglényből azt a képet erősítette, hogy a jelenleg az asztalomon sétlágató, a hideg elöl menekülő légynek több esze, van mit az idecitáltnak. 

Említett idióta ellebegett – biztos vagyok benne, hogy szállt valamitől – már 2014-ben is a zenei tehetségkutatóba. Nézzük az első feltűnését. 

15 perc hírnév. Volt már ilyen, van is és még lesz is. 

Ugyanakkor ez a figura visszatért a műsorba, szombat este ismét feltűnt és zajongott – a zene, az ének az más kategória. Tette mindezt Mikulásnak öltözve. Tehette, mert odaengedték a szerkesztők, a válogatók. Mert a botrány az jó. Azt nézik, arról írnak (lám…), arról beszélnek. És ez kérem így is marad, mert egy idiótával biztosan többet engedtek tovább a selejtezőből, mint kellett volna, jelesül főszereplőnk és "népi zenekara" jutott el a táborba. 

Közelítsük meg más oldalról Hörcher Lászlót. Tudják mit csinált ez az ember korábban? Iskolában tartott órát. (Nagyon kedves tanár ismerőseimre való tekintettel nem írom, hogy tanított…) Mégpedig rajzot. 

Az agyam eldobom!

Nem azért, mert nem magyarázhatott ez az izé a rajz alapjairól. Magyarázzon. De, hogy kerülhetett gyerekek közé? Hogy lehet egy kategóriába sorolni ezt a szörnyet tanult, intelligens, okos pedagógusokkal?

Rajztanári állásából azért rúgták ki, mert az asztalon állva tartotta az óráit, miközben dübörgött a heavy metal

írta róla a Heves Megye Online. Szerencse, hogy csak ennyi volt a bűne. (Büntetésként meg fogadjuk el, hogy járt Kiszel Tündével…) De az RTL-nek jó lesz. Értem, csak gyűlölöm. 

De mondjuk Lakatos Zoltán Nicole kiesett. Szerencsére. Nem is volt hangja. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/42816/pics/lead_800x600.jpg
Hörcher László,RTL Klub,x faktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?