Blogolj!

Egy válás, aminek tényleg mindenki örül

Ragnar Volarus

Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató természetesen elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. A bejelentés mellé kitett egy vidám fotót is, mintegy alátámasztva, hogy tényleg jó hangulatban történt a szakítás. 

Németh Szilárd mosolyát szinte nem is értem. Elvégre megszabadult attól a korszakos egyéniségtől, aki ilyenekkel írta be magát a magyar médiatörténetbe.

Az ízig-vérig profi műsorvezető.

Szakmájának mestere, aki kiváló interjúkat készített.

Majd legutóbb ugye már az ATV színeiben ezt, ahol a folyékony beszéd volt az erőssége.

A legutóbbi produktum miatt Demcsák ellen belső vizsgálatot indítottak az ATV-ben. Eredetileg kedden találkozott volna a műsorvezető a csatorna vezérigazgatójával a történtek miatt, de ez elmaradt. Szerencsére ma már sikerült tető alá hozni a megbeszélést. Ennek lett az eredménye az elválás.

Vajon hol tűnik fel majd legközelebb Demcsák Zsuzsa? Melyik csatorna hajlandó őt ezek után felvállalni? A történtek után a jelöltek száma valószínűleg drasztikusan csökkent. Talán a Comedy Central. Ott azt kedvelik ha a képernyők előtt jókat nevetnek a nézők. Bár ezen inkább sírni lehet. 

Címkék: ATV
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/42687/pics/lead_800x600.png
ATV
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?