Blogolj!

Vigyázat! Az ajtók záródnak!

Ragnar Volarus

Az már szinte biztos, hogy az index.hu az élet sötétebbik oldalán él. Lassan oda jutnak, hogy minden újszülöttben a jövőbeli antikrisztust látják, egy csodás orchidea pedig számukra egyenlő a parlagfűbe oltott csattanómaszlaggal. 

Ezt írják: 

Megérkezett az uniós finanszírozási projekteket vizsgáló bizottság Magyarországra. A Gellért téren találkoztak is a magyar rögvalósággal. A 4-es metró beruházását vizsgáló EU-delegációt már a fogadáskor ingyenjeggyel akarta befolyásolni a BKV.

Totál logikus. Ez nem egy gesztus, hogy nem kell jegyet venniük, hanem a velejéig romlott korrupt BKK. Elvégre kaptunk némi "aprópénzt "a metróépítésre, de azért vágjuk meg őket még most fejenként 450 forintra!

Aztán ott a cím: 

Rácsukták a metróajtót az uniós vizsgálóbizottságra

Rá bizony. De ki? Pontosabban mi? Merthogy a 4-es metró vonalán automata szerelvények járnak, emberi beavatkozás nélkül. Csak szólnék az autóval közlekedő indexes gépíróknak, hogy a videón is jól látható és hallható hang- és fényjelzés elég egyértelműen azt jelzi, hogy az ajtó csukódni fog. Úgy gondolom, hogy ez nem egyedül mifelénk megy így. Tehát aki ilyenkor szeretne még felszállni, annak számolnia kell annak következményeivel. Mármint, hogy az ajtó csukódni fog. Vigyázat! Az ajtók záródnak! Akkor is ha uniós biztos áll az útjukban. 

Ez a magyar rögvalóság? Modern metró, automata ajtókkal? Én ennek örülök.

Az indexnek viszont semmi sem jó. Ez már inkább a magyar rögvalóság. Ennek ellenben nem örülök. Csak nevetek rajta.

Címkék: Index.hu
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/42650/pics/lead_800x600.jpg
Index.hu
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?