Blogolj!

Költözik a BL-közvetítés

Kecskés István

A TV2 Csoport közleményben jelentette be, hogy megszerezte a Bajnokok Ligájának közvetítési jogait, így a következő szezonban a cég adóin is láthatóak lesznek a sorozat mérkőzései. 

Az UEFA-val kötött szerződés értelmében a 2018-2021-es szezonban birtokolja majd a jogokat a csoport. Az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó vállalkozás a Sport TV jogait vette át, az M4Sport változatlanul elsőszámú hazai birtokos, vagyis minden játéknapon a közszolgálati adó választhat elsőként mérkőzést. 

"Fontosnak tartjuk, hogy a teljes lakosságnak, egész napon kínáljunk változatos műsorokat, így örömünkre szolgál, hogy újabb prémium tartalommal bővül a kínálatunk. Már most elmondhatjuk, hogy minden játéknapon lesz Bajnokok Ligája mérkőzés. Azon leszünk, hogy a nézőink minden fontos mérkőzést és összefoglalót láthassanak, ahogy ez a már meglévő exkluzív jogaink esetében is működik" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A csoporthoz tartozik a TV2 mellett a Spíler TV és a Prime is – utóbbi kettőn láthattunk az utóbbi időben Premier League mérkőzéseket. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/42664/pics/lead_800x600.jpg
andy vajna,spíler tv,tv2
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?