Blogolj!

BBC híradó, extrákkal

Ragnar Volarus

Volt már rá példa, hogy a rosszkor rossz helyen vetített pornó kellemetlen helyzeteket szült. Magyarországon elég csak az Új Hidegkuti Nándor Stadion kivetítőinek tesztelésére gondolni, ahol Michelle Wild, született Vad Katalin nem mindennapi teljesítményével avatták fel a kijelzőket.

Ennél nagyobb tömegekhez jutott el a BBC esti híradójának blamája. Merthogy a hírolvasó mögött az egyik kolléga képernyőjén bizony vetkőzni kezdett egy nő.

A BBC esti híradójának, a News at Ten-nek egyik arca, Sophie Raworth épp a sporthírekhez ért, és Anglia Dél-Afrika elleni dicsőséges krikettgyőzelméről számolt be, a nézők egy része viszont nem tudná nekünk elárulni a mérkőzés végeredményét, ugyanis a figyelmet elterelhették a háttérben zajló események.

Nagyon úgy tűnt, hogy az egyik kolléga épp pornót nézett. A monitorján legalábbis egy nő intenzíven kezdett megszabadulni ruháitól. Talán épp lefekvéshez készülődött? A kérdés, hogy kivel.

Az már persze csak egy érdekes adalék, hogy a pornóiparban a BBC egy előszeretettel használt rövidítése, a nagy fekete szerszámnak. Arról nem szólnak a hírek, hogy a vetkőzést követően végül megjelent –e a BBC a BBC-n.

Címkék: BBC, Pornó
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/41129/pics/lead_800x600.jpg
BBC,Pornó
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?