Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Gundel Takács Gábor visszatér a képernyőre

Kecskés István

Nem kellett sokat várni arra, hogy ismét műsort kapjon Gundel Takács Gábor, aki a közelmúltban hagyta el a közszolgálatot. 

Az MTVA egyik legnépszerűbb arca a TV2-n tér vissza a nézők elé: az ismét műsorra tűzott "Áll az alku!" című kvízműsornak lesz a házigazdája. Gundel Takács Gábor 2004-ben már megkapta ezt a műsort, amelyet többek között az ő személyisége tett sikeressé, majd amikor elhagyta a TV2-t, akkor Kovács Ároné lett a játék, majd nem sokkal később megszűnt. 

A szerepvállalás nem egyenlő azzal, hogy Gundel Takács Gábor a csatorna alkalmazottja lett, hiszen a műsort egy külső cég a NuMuvee gyártja majd. Ez azt is jelenti egyben, hogy a népszerű tévés minden olyan csatornán feltűnhet, amellyel a gyártó cégnek szerződése van. 

Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet. Élveztem a formátumból adódó izgalmas műsorvezetői feladatot, nem mellesleg pedig öröm volt megélni, ahogy a nézők ragaszkodtak a műsorhoz és a személyemhez, de úgy éreztem, idő előtt került le a képernyőről. Számos más televíziós tervem mellett azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy a nézőkkel együtt a korábbi szériákhoz hasonló élményeket éljünk át – idézte a cég közleménye Gundel Takács Gábort. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/40549/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?