Blogolj!

Puzsér Róbert túlment minden határon – a haláltáborok áldozatait gyalázza

Kecskés István

A polgárpukkasztó Puzsér Róbert eddig csak arról volt híres, hogy bármilyen témáról képes kiabálva beszélni a tévében, de mára az is kiderült róla, hogy a haláltáborokban elhunyt emberek emléke sem szent neki. 

Puzsér annyira boldog volt, hogy a Facebook oldalát 100 ezer ember követi, hogy gyorsan összedobott egy képet, ráírta a mágikus számot és posztolta is. Így kezdte a mondanivalóját: 

Az utolsó transzporttal százezer fölé emelkedett annak a koszos, büdös, ingyenélő csürhének a létszáma, akik környezetüktől a Puzsér facebook-oldalának lájkolásával akartak elismerést kicsikarni, ehelyett azonban egy jól szervezett táborba érkeztek, ahol végre megkapják az esélyt, hogy a társadalom hasznos polgáraivá váljanak.

Puzsér Róbert közben törölte a bejegyzését, de az internet nem felejt…

Tényleg elmentek otthonról… 

Minden szóba bele lehetne kötni. Önmagában is mindegyik sértő, halottgyalázó. És a folytatásban is van ám még csoda. 

• az irónia, a gúny és a groteszk bármely formájának meg nem értése mától a tábor egész területén azonnali főbelövetéssel jár
• mindennemű hőbörgést és lázongást példás kegyetlenséggel torolok meg

Sok mindent gondoltam Puzsér Róbertről, de ezt azért nem. Nem kedveltem eddig sem, mert nem jön be a stílusa, márpedig az ugye maga az ember, ráadásul mást gondolunk a dolgokról, én például viszonylag ritkán – úgymond soha – nem szoktam haláltáborban készült képekkel viccelődni. 

A kép egyébként egy cikk illusztrációja volt. Elég csak beírni a google-ba, hogy "haláltábor", a rendszert képek keresésére állítani és ez az első, amit kiad. (Vagyis Puzsér, minimális energiabefektetéssel oldotta meg ezt a feladványt…) 

A Facebook népének egy része is ítéletet mondott Puzsérról, hiszen miután kitette a képet, elkezdtett csökkenni a rajongói tábora, amely visszaesett 100 ezer alá. A baj az, hogy nyilván újra eléri majd a mágikus számot és akkor ismét jöhetnek valami halottgyalázó alkotás. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/40396/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?