Blogolj!

Idióta az ATV? – szavazás

"Ön szerint javít Magyarország imázsán a vizes vébé?" – tette fel a kérdést az ATV a honlapján és a Nap híre című műsorában. 

Az adás kezdetén 33 százalék szavazott igennel, a többiek nemmel. Simon András ezt ismertette, majd úgy folytatta, hogy az ATV nézői szerint rossz helyre ment az a pénz, amit erre költött a magyar állam, vagyis azonnal összekeverte a szezont a fazonnal. A műsornak olyan szakértő vendégei voltak, mint Kunhalmi Ágnes (MSZP), Pulai András (Publicus Intézet) és Ligeti Miklós (Transparency International). 

"Annyira jó ez a társaság!" – lelkendezett is a műsorvezető, majd egy csomó mindenről beszélgetett a vendégeivel, csak arról nem, hogy jót tesz-e a haznákról kialakult képnek a vizes világbajnokság. 

"Sportszerető ember vagyok, elképesztő módon drukkolok a magyaroknak!" – mondta Kunhalmi Ágnes két kormánykritika között. Majd hozzátette: "Az emberek nem hülyék!" – ebben kétségtelenül igaza van Kunhalmi Ágnesnek, hiszen ezt az állítást alátámasztja, hogy hol tart most a pártja. 

Pulai András még bele is hazudott a kamerába, amikor "A 42. stadion." mondatot megfogalmazta, hiszen ennyiről szó sincs. 

Szóval azt talán még nem tudni, hogy a világbajnokság miként befolyásolja, a Magyarországról kialakult képet, de az biztos, hogy az ATV-nél nincs demagógabb tévé, ilyen formán abban biztosak lehetünk, hogy árt a hazánk arculatának. Ha nekik lehet, akkor íme egy ehhez hasonló stílusú kérdés: 

Idióta-e az ATV?

Szavazok

Az adás további részéből két idézet, csak hogy el tudjuk helyezni az egészet.

Simon András: "Mindenkinek szíve joga, hogy hülye legyen." Láttuk. 

Ligeti Miklós: "Már Románia is jobban áll, Romániával holtversenyben vagyunk." Mi van?

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/40389/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2017-07-17 23:32:27
Lehet, hogy Ligeti holtversenyben van Romániával. Mi ezt nem tudhatjuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?