Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Idétlen időkig a TV2-vel

Ragnar Volarus

A népszerű filmet, az Idétlen időkig-et - Bill Murray-vel a főszerepben - már többször műsorára tűzte Andy Vajna médiabirodalmának koronaékszere, de lassan a TV2 körül folyó személycserék alapot szolgáltathatnak egy remake-re a kiváló filmhez.

Merthogy Ökrös Gergely, aki kreatív igazgatóból lett programigazgató másfél évvel ezelőtt, most ismét csak kreatív szakember lesz a tévénél, a programigazgatói feladatok pedig Fischer Gábor nyakába szakadnak, aki mostanáig a TV2-csoport kábelcsatornái mellett volt programigazgató, 2013 előtt pedig a rivális RTL-nél dolgozott.

Fischer Gábor és Ökrös Gergely. Lesz belőlük nyerő páros?

Alapvetően nem rossz húzás Ökrös „leminősítése”, hiszen kreatív szakemberként inkább hasznára lehet a csatornának. A programigazgatói feladatba viszont beletört a bicskája, bár a kitűzött cél, az RTL mellé való felzárkózás több mint lehetetlen küldetésnek tűnt/tűnik.

És hogy jön ide az Idétlen időkig? A filmben az időjós Phil (Bill Murray) - önző, cinikus szűklátókörű alak, aki utálja a világot, és pokollá teszi mások életét - egy vihar következtében kénytelen újra és újra átélni ugyanazt a napot.

A TV2 immár a sokadik programigazgatót fogyasztja, a nézettségi versenyben mégis egyre jobban lemarad, de ősztől ismét várják a nagy áttörést, ki tudja hanyadszor. Ugyanazt a kört futják, időtlen idők óta.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/40116/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?