Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Hülyeséget kérdezni is egy életforma

Van egy alapvetés, amely szerint nincs rossz kérdés, csak rossz válasz. Nos ez annyira igaz, hogy akad olyan eset, amikor a kivétel erősíti a szabályt. 

Ennek ékes bizonyítékát láthattuk az Echo TV Napi aktuális című műsorában, amikor Velkovics Vilmos faggatta Pottyondy Edinát, a Momentum Mozgalom elnökségi tagját. A Budapest Pride szolgáltatta a témát, egészen konkrétan az, hogy a MoMo felszólított mindenkit a meleg felvonuláson való részvételre. 

A műsorban 8.20-nál hangzik el a kérdés, amely azt firtatja, hogy a Momentumnak van-e olyan programja, amely segít a melegeknek "visszatalálni a heteroszexuálisok közé". A riportalany vissza is kérdezett, hogy miért kellene visszatalálniuk, majd erre Velkovics Vilmos kicsit még elemezte a kérdést. Mert szerinte lehet, hogy érdemes lenne a homoszexuálisoknak megmutatni ezt az utat is. 

Érdekes egy beszélgetés volt ez. Velkovics Vilmos nem először kerül középpontba, hiszen korábban már belebonyolódott egy beszélgetésbe a Kétfarkú Kutya Párt vezetőjével, s a kérdező úgy forgott, mint a búgócsiga. Most meg egy szintre hozta a homoszexualitást, a dohányzással, az alkoholizmussal, vagy a drogfüggőséggel, amelyekről – ha nem is könnyen –, de le lehet szokni. Bevallom nem hallottam még olyan melegről, aki "visszaállt" volna a heterók közé. Ez ugyanis nem egy szenvedély, hanem egy életforma. Olyan, mint amikor valaki állandóan hülyeségeket kérdez. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/39897/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Alamuszi 2017-07-03 09:02:40
Nem is hülye kérdés, provokatív, és bejött. Az alelnöknek kellett volna emiatt tiltakozni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?