Blogolj!

Hülyeséget kérdezni is egy életforma

Van egy alapvetés, amely szerint nincs rossz kérdés, csak rossz válasz. Nos ez annyira igaz, hogy akad olyan eset, amikor a kivétel erősíti a szabályt. 

Ennek ékes bizonyítékát láthattuk az Echo TV Napi aktuális című műsorában, amikor Velkovics Vilmos faggatta Pottyondy Edinát, a Momentum Mozgalom elnökségi tagját. A Budapest Pride szolgáltatta a témát, egészen konkrétan az, hogy a MoMo felszólított mindenkit a meleg felvonuláson való részvételre. 

A műsorban 8.20-nál hangzik el a kérdés, amely azt firtatja, hogy a Momentumnak van-e olyan programja, amely segít a melegeknek "visszatalálni a heteroszexuálisok közé". A riportalany vissza is kérdezett, hogy miért kellene visszatalálniuk, majd erre Velkovics Vilmos kicsit még elemezte a kérdést. Mert szerinte lehet, hogy érdemes lenne a homoszexuálisoknak megmutatni ezt az utat is. 

Érdekes egy beszélgetés volt ez. Velkovics Vilmos nem először kerül középpontba, hiszen korábban már belebonyolódott egy beszélgetésbe a Kétfarkú Kutya Párt vezetőjével, s a kérdező úgy forgott, mint a búgócsiga. Most meg egy szintre hozta a homoszexualitást, a dohányzással, az alkoholizmussal, vagy a drogfüggőséggel, amelyekről – ha nem is könnyen –, de le lehet szokni. Bevallom nem hallottam még olyan melegről, aki "visszaállt" volna a heterók közé. Ez ugyanis nem egy szenvedély, hanem egy életforma. Olyan, mint amikor valaki állandóan hülyeségeket kérdez. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/39897/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Alamuszi 2017-07-03 09:02:40
Nem is hülye kérdés, provokatív, és bejött. Az alelnöknek kellett volna emiatt tiltakozni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?