Blogolj!

A szoci zsaru (i)gazságai

Az ész megáll! Brüsszel, Nizza, Párizs, Berlin, Stockholm, Manchester, London véres merényletei után is vannak, akik homokba dugják a fejüket. Úgy tűnik, a honi balliberális oldal még mindig nem hajlandó megérteni vagy elfogadni, hogy a muszlim tömegek bevándorlása és az egyre erősödő terrorizmus kéz a kézben jár. Erről legutóbb Tarjányi Péter MSZP-közeli biztonságpolitikai szakértő – valamikor úgy emlegették: a szocik magánzsaruja − tett tanúbizonyságot, aki bicskanyitogató stílusban nyilatkozott kedden este az ATV A nap híre című műsorában.

A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok egykori nagy kedvence, az MSZP-s pártrendezvények állandó főszereplője, a szocialisták legújabb honvédelmi elképzeléseinek előadója azt állította, csúsztatásoktól hemzseg az európai terrorcselekményekkel kapcsolatos (szerinte csakis pártpolitikai érdekeket szolgáló) magyar kormányzati kommunikáció, a hétről hétre ismétlődő merényleteknek ugyanis nincs közük a brüsszeli bevándorláspolitikához. A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”! Tarjányi valószínűsítette, hogy 2017-ben Kelet-Európában is terrortámadás fog történni, e tekintetben Lengyelország mellett Ausztriát tartja a legveszélyeztetettebbnek, ahol „eléggé nagy szélsőséges dzsihadista mozgás volt az elmúlt másfél-két évben”, de többször kitért rá, hogy Magyarországon sem tart elképzelhetetlennek terrorakciót. Véleménye szerint a terroristák Nyugat-Európából érkezhetnek országunkba, térségünkbe.

Tarjányi – az MSZP-s nemzetbiztonsági bizottsági elnök, Molnár Zsolt bősz helyeslése mellett – szinte kéjes örömmel beszélt arról, hogy „azonnal meg is dőlhet” az Orbán-kormány állítása, miszerint a déli határzár biztonságos védelmet nyújt az országnak, a magyarságnak, ha tényleg lesz olyan sajnálatos terrorcselekmény, melyet a nyugati határon átlépő támadók követnek el szerette kis hazánkban.

Vonatkoztassunk el – már ha lehet – a fenti Tarjányi-gondolatkísérlet mögött lévő embertelen, nemzetellenes gusztustalanságtól! (Bízzunk benne, hogy idáig még ők sem süllyedhetnek...) És akkor a csúsztatásokról! Lehet, hogy a terroristák többsége európai állampolgár, de afrikai vagy ázsiai származású, tehát tök mindegy, hányadik generációs: bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja. A terroristák mind a szélsőséges iszlám hívei, Allah nevében követik el szörnyűségeiket. A terroristák mind azt bizonyítják, hogy a muszlimok képtelenek a beilleszkedésre, hogy az integráció mint olyan teljesen reménytelen, eszement elképzelés. A terroristák maguk az élő (holt) bizonyítékai annak, hogy Európa etnikai, vallási képének megváltoztatása több mint gazság: történelmi bűn. Az ő példájuk igazolja, hogy a szivárványos nyitottságra és toleranciára ártatlanok közé száguldó kamion, szöges bomba, tőr, bozótvágó kés, Kalasnyikov és nemi erőszak a válasz. Aztán lehet plüssmacizni és virágcsokrozni, balliberális hölgyek és urak!

A magyar határzár és az Orbán-kormány migrációs politikája ebben az összefüggésrendszerben: felkiáltójel. Hogy eddig, és ne tovább! Ébresztő, keresztény Európa! A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg, de megmutatja, hogyan lehet elvágni az utánpótlást. Egy elhúzódó háborúban pedig ez a kulcskérdés.

Üzenet Brüsszelnek, és üzenet a Bitó-szalonnak is – hogy büntetlenül nem lehet emberkísérletet folytatni. Üzenet a Tarjányi Pétereknek, a Gyurcsány Ferenceknek és a Botka Lászlóknak. Akik sajnos semmi sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/39067/pics/lead_800x600.jpg
ATV,biztonságpolitika,határvédelem,migráció,MSZP,Tarjányi Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zsolt 2017-06-08 13:12:24
Ez egy veréb, sőt baloldali veréb!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?