Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A kettősmérce nyertese most a 24.hu

"A Boldogasszony zarándokvonaton nincsen fék" címmel jelent meg cikk a 24.hu oldalon. Egy napot vártam arra, hogy a mindig kritikus és élesszemű index, vagy 444 milyen írást közöl ezzel kapcsolatban. 

A közszolgálattal, a TV2-vel, vagy a Magyar Időkkel, a Riposttal, vagy éppen a Lokállal mindig oly' szigorú oldalak egyike sem emelet fel a szavát, hogy kérem ez egy baromság – hogy a rémhír terjesztésről ne is beszéljünk. Ha egy haver hülye, akkor csak szemlesütve rugdossa a cipője orrával a port mindenki, akkor nem olyan fontos az újságírói etika, vagy éppen az igazmondás. 

Ha Bayer Zsolt azt írja valakiről, hogy az egy "hülyegyerek", akkor azonnal lecsap rá a liberális média. Már a publicistára, nem a "hülyegyerekre". Amikor a 24.hu a frászt hozza családokra, akkor ez nem olyan fontos. Pedig biztos, hogy többeknek megfordulta a fejében, ezt bizony egy kicsit túltolták a haverok, de mindegy hagyjuk is…

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/38928/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?