Blogolj!

Fejér Megyei Hírlap: ez már amatőrizmus

Tavaly év végén a legnagyobb botrányt a Fejér Megyei Hírlap hozta, amelyben egy meghekkelt Orbán Viktor interjú jelent meg. Aztán a kamu részleteket tartalmazó beszélgetés áprilisban is az olvasók elé került. Most kiderült, hogy kétszer is…

Elsőre még dühönghettünk egy sort azon, hogy valaki(k) lejáratják a szakmánkat. Hullottak is a fejek, majd kiderült, hogy az egyik korrektor hozzáférésével léptek be a rendszerbe és adtak olyan mondatokat a miniszterelnök szájába, amelyek a legrosszabb rémálmában sem kerülnek elő. Akkor adta magát, hogy a kirúgás előtt (alatt) álló kollégák döfték szíven a megyei napilapot, elég látványos bosszút állva munkaadójukon a Mediaworks Kiadón, amelyet nem sokkal korábban vett meg egy sokak által Mészáros Lőrinchez kötött cég. 

Aztán ápirlis elején, majd közepén a lap digitális előfizetői ismét megkapták az átírt interjút. Lássuk be, a történetnek ezen része már a nettó bénázás kategóriája. Komoly kiadóban és szerkesztőségben, amit önértékelésük szerint komoly emberek vezetnek ilyen egyszerűen nem történhet meg. Mert az, hogy a kiadó egyik legnagyobb lapjában, a Nemzeti Sportban ma Vasas Zsóry nevű, nem létező futball-csapattal harangozták be a Magyar Kupa elődöntőt, az egy egyszerű hiba – ilyen mindig volt és lesz is –, de az, hogy valaki(k) immár folyamatosan hülyét csinálnak egy lapból, az példátlan a médiában. Talán nemcsak nálunk, hanem az egész világon. 

Ez az amatőrizmusnak olyan foka, amire nem könnyű jelzőt találni. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/38323/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?