Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő

Ragnar Volarus

Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő, írja a Kreatív

„A pár héttel ezelőtti tulajdonosváltás egyszerre jelent kicsit szerencsétlen és könnyen félremagyarázható hátteret a hosszabb ideje fontolgatott döntésemnek, illetve egy új fejezet lehetőségét a szerkesztőségnek is. Amihez én nagyon sok sikert kívánok, de az elmúlt időszakban – bármekkora közhely is – az új kihívások már jobban eluralták a gondolataimat, mint az Index, így pedig nem lehet mégolyan jó csapatot sem vezetni”

– írja közleményében Dudás Gergely.

Az új főszerkesztő Tóth-Szenesi Attila, a politikarovat eddigi vezetője lesz, aki elfogadta a júniustól érvényes megbízást, de az Index hagyományainak megfelelően bizalmi szavazást kért a szerkesztőségi bejelentésen. 

Azért tegyük hozzá, hiába a "szerencsétlen és könnyen félremagyarázható háttér", Dudás a nem is oly régen történt tulajdonosváltás után, egy jegyzetben megosztotta az eladás körülményeit és előzményeit, valamint hangot adott aggodalmainak is:

"Sötét felhők gyűltek az Index felett, írhatnám szebben megfogalmazva a tényt, hogy oligarchák mocskos mancsa közötti alku tárgya lett a legjobb tudásunkkal készített független hírportál. Nehéz másképp jellemezni azt a helyzetet ugyanis, amikor a hatalma csúcsán a Fideszt és a kormányt a zsebében tartó Simicska, a rendszerváltás utáni magyar történelem legdurvább oligarchája még a 2014-es választások előtt opciós jogot szerez az Index felett. A pártmédiát építő pártpénztárnok lehetőséget kap arra, hogy a legnagyobb magyar hírportálból kormányzati propagandalapot csináljon. Vagy bármit."

Dudás Gergely

Történt ez 2017. április 20-án. Most kevesebb mint egy hónappal a Simicska-féle alapítványi felvásárlás után Dudás Gergely - aki korábban gazdasági rovatvezető és főszerkesztő-helyettes is volt - úgy döntött, 13 évnyi Indexnél eltöltött idő után távozik. Ő azt állítja új kihívás miatt. Meglátjuk.

Címkék: Index.hu, simicska
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/38285/pics/lead_800x600.jpg
Index.hu,simicska
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?