Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

A Sziget fesztivál és a politikai helyzet

Kecskés István

A Sziget fesztivál látogatottságára hatással lehet a magyar politikai helyzet? Szerintem nem, a rendezvény programigazgatója ezt állítja. 

Minderről az RTL Klub Híradója számolt be. Ez már csak természetes, mert a csatorna nyilván kap minden alkalmon, amikor a jelenlegi kormányt meg lehet küldeni egy kisebb, vagy nagyobb pofonnal. 

A Sziget sajtótájékoztatójáról készült összeállítást többek között a következő mondattal vezették fel:

A programigazgató szerint azonban a jelenlegi magyarországi politikai helyzet nem tesz jót a rendzevénynek.

Na puff neki. Aztán Kardos József meg is szólalt az összeállításban és azt is elmondta, hogy nemcsak a fellépőkre gondol, mert ők ugye piaci alapon hozzák meg a döntést a fellépések helyszínéről. Ellenben a jegyvásárlók nem így cselekszenek, hanem: 

De a látogatóinkál is érezzük azt, hogy egyre bizonytalanabbak és egyre inkább terjed az a hit, hogy Magyarország nem elég barátságos és befogadó.

Persze akár el lehetne intézni ezt az egészet azzal, hogy marhaság, de azért ezúttal nem lennék ilyen nagyvonalú. Mert például nehezen tudom elképzelni azt a berlini, vagy éppen párizsi fiatalok között folytatott beszélgetést, amikor arról cserélnek eszmét, hogy nem jönnek el Pink budapesti koncertjére, mert Magyarország déli határán kettős kerítés van. 

Sokkal inkább azt látom magam előtt, amikor egy berlini szülő nyugodtan engedi el a lányát Budapestre, mert tudja, hogy a magyar fővárosban nem flangálnak illegális bevándorlók, nem robbantanak, nem hajtanak kamionnal a tömegbe, nem lövöldöznek és nem erőszakolnak meg csoportosan senkit. 

Mert Budapest biztonságos. Ezt tudják Nyugaton is. Ahol olykor irigykedve néznek ránk, mert nem vagyunk barátságosak és befogadóak azokkal, akik sötét szándékkal érkeznek Európába. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/38186/pics/lead_800x600.png
migráció,RTL Klub,sziget
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?