Blogolj!

Bea asszony az RTL Klub Terry Black-je

Úgy tűnik minden csatornának megvan a maga Terry Black-je. Az RTL Klubnak Gáspár Bea, közkeletű nevén "Béja asszony". 

Néhány nappal azután, hogy a TV2 ismét teret adott Terry Black-nek, hogy elmondja a magáét egy ügyben, Gáspár Bea főzős műsort nyert az RTL Klubon. Tulajdonképpen nem is lenne ezzel semmi baj, mert biztos, hogy Győzőné főz a legjobban széles e hazában, de azért ez talán nem ilyen egyszerű, hiszen a főállású ripacsnét nem olyan régen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a független magyar bíróság, mert bűnösnek találták egy áfacsalási ügyben. 

Nos ehhez képest mégis beleszerkesztették a dobozba a kereskedelmi csatornánál. De talán még ez sem probléma, hiszen a büntetését korábban letöltő Stohl András is rendszeresen szerepel. A baj az, hogy a nógrádi zebragyűjtő Győző ellen ismét erősen nyomoznak a rendőrök és az adóhatóság is nagyon szeretné tudni bizonyos pénzek útvonalát, mert a végső állomásra, vagyis az államkasszába nem, vagy csak részben érkeztek meg. 

Nyilván Győzőné Bea asszony nem bűnös, meg az ártatlanság vélelme is fontos dolog. 

Visszatérve a főzős műsorra. A magamutogatóné a fináléban összekerült Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok, harmincegyszeres világelső kajakossal. Kovács Katalin a magyar sport történek egyik legnagyobb alakja, akinek a pályafutása, az élete megkérdőjelezhetetlenül példa lehet mindannyiunk előtt – hogy kerülhet össze, miként lehet bármilyen összevetésben egymás mellé helyezni őt és a jogerősen elítélt Bea asszonyt? 

Ráadásul Bea asszony ugye meg is nyerte a finálét, vagyis a bűnöző legyőzte a bajnokot, elvitte a trófeát és a 10 millió forintot is!

És az ember már éppen gondolta, hogy nem bántja majd se az RTL Klubot, se Bea asszonyt, mert Gáspárné biztosan felajánlja majd az árváknak, a betegeknek, vagy legalább a szomorú szemű kiskutyáknak. Netán a Gáspárék pénzére nagyon vágyó és váró adóhatóságnak. 

De nem!

Nagyon nem!

Bea asszony új konyhát szeretne, benne – modern – tányérokkal és gépekkel. Még jó, hogy bekerült ebbe a műsorba, mert az elcsalt adóból biztos nem futotta rá. Amúgy meg egy csomó olyan ember, aki az életében nem csal adót és nem lop közpénzt 10 millióból nem tányért vesz, hanem lakást, sőt ott azon a nógrádi területen, ahol Gáspárék tengődnek, akár még házat is…

Bosszantó. És az is, hogy az RTL is egy olyan erkölcsi szinten van, hogy bűnözőket hoz győzelmi helyzetbe. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/37721/pics/lead_800x600.png
Gáspár Bea,Gáspár Győző,Konyhafőnök,NAV,RTL Klub
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Dezső 2017-04-30 06:15:52
Az rtl-en nincs mit csodálkozni. A nemzeti oldal pukkasztására tartják. De, hogy Kovács Katalin mit keres ott, az a nagy kérdés! Nem a Bejá ásszony győzött, hanem a forgatókönyv. Tehát tudta minden résztvevő a végeredményt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?