Blogolj!

A TV2 nem normális…

Kecskés István

Töredelmesen bevallom nem érdekel, hogy Vona Gábor a fiúkhoz, vagy a lányokhoz vonzódik-e. Ennek egyik – jelentős – oka az, hogy egy pillanatig sem osztottam a Jobbik korábbi, még a cukisodás előtti, véleményét a melegek bebörtönzéséről. Szóval magasról teszek rá, hogy melyik nem vált ki izgalmat Vona Gáborból. 

Az viszont mérhetetlenül felbosszant, hogy ma Magyarországon egy Terry Black nevű Rácz Károlynak számít a véleménye. Hiszem, hogy ahhoz a többséghez tartozom, akiket irritál az, amit ez az illető képvisel. Tudom, hogy ezzel nemcsak a heteró többség, hanem a meleg kisebbség is így van. Az ügyüknek talán csak Conchita Wurst, az osztrák szakállas énekes(nő) ártott annyit, mint Terry Black. 

Ehhez képest a TV2 ma esti híradójában megint előjött ez a feltűnési viszketegségben szenvedő illető és minden átmenet nélkül ismét kijátszotta Vona Gáborral szemben a "melegkártyát", sőt ezúttal a Tények (…) megtalált még egy Terry Black jellegű személyt, aki elmotyogta, hogy ő bizony az éjszakában, meleg helyen (nem, nem a Maldív-szigeteken) több alkalommal is látta a Jobbik elnökét férfiak társaságában.

Tudom, én vagyok a hülye, hogy nem kapcsoltam el azonnal, mert így vacsora közben válaszolni kellett arra az őszinte gyermeki kérdésre, hogy a "bácsi néni-e, vagy a néni bácsi-e". Töredelmesen bevallom, hogy egyszerűen és gyorsan lezártam a témakört: ez az ember nem normális – mondtam a gyereknek, aki egy pillanatra ránézett még a képernyőre és ellenkezés nélkül elfogadta a tőmondatot igaznak.

És az sem teljesen "százas", aki hisz ennek a "nem normálisnak". Vagyis, az is egy marha, aki mikrofont tol a szereplési mániás Terry Black és kebelbarátai orra alá. Amellett, hogy nem érdekel Vona Gábor szexuális érdeklődése, megvédeni sem akarom, de nem is kell, mert ameddig ilyen hiteltelen senkik vádolják bármivel is, addig ő csak erősödik.

Amúgy a Tényekben (…) nem sokkal később jött egy hír, ami arról szólt, hogy van a világnak egy pontja, ahol tehénürülékkel dobálják egymást az emberek. 

Van. 

Úgy tűnik valahol a Róna utca közelében. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/37577/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?