Blogolj!

Stohl András beszólással reklámozta az új műsorát

Kecskés István

Pataki Zita, Janklovics Péter és Stohl András a Class FM-hez igazolt, ők lesznek majd a Morning Show új műsorvezetői. 

Ezt egy sajtótájékoztatón jelentették be szerdán, vagyis ők veszik át Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János megüresedett helyét a földi sugárzás nélkül maradt, immár internetes rádióban. A trió műsorait interneten követhetik majd a hallgatók, de nemcsak hangban, hanem képben is, hiszen élő videó is lesz majd a műsorokról. 

Elképesztően nehéz feladatot vállaltak el, mondjuk minimális kockázattal. 

"Semmiképpen sem lesz olyan a műsor, mint korábban" – mondta Stohl András a bemutatkozó videóban. Ebben biztosak lehetünk, hiszen Sebestyén Balázs és társai stílust teremtettek a Morning Show cím alatt. Bizonyos értelemben utánozhatatlan is. 

Hogy miért minimális a kockázat? Mert itthon nincs kultúrája az internetes rádió hallgatásnak, vagyis az érdeklődés minimális lesz. 

Hogy milyen lesz az adás hangvétele, abból kaphattunk némi ízelítőt. Egy néző megkérdezte, hogy valaki kíváncsi-e még Stohlra. Rosszul írta le a színész nevét, aki a követlező választ adta: "Majd, ha megtanulod helyesen leírni a nevem válaszolok. Elég sok címlapon láthattad már" – mondta nem annyira szerényen az érintett. 

Érdekes kísérlet lesz ez a műsor. Egy néha vicces, de olykor sok humorista, egy megoszó személyiségű színész és egy hiteles, sokak által elfogadott és kedvelt tévés állt össze. Bevallom csak Pataki Zita miatt szurkolok nekik. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/37342/pics/lead_800x600.png
Class FM,Janklovics Péter,Morning Show,Pataki Zita,Stohl András
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?