Blogolj!

Hajós András oda hányt, ahonnan eszik, de…

Kecskés István

"Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle" – mondta Hajós András zenész-műsorvezető a Blikk TV videójában, amit a Televíziós Újságíról Díjának átadóján forgatott a bulvárlap. Ezt követően pedig elhatárolódik a TV2-től, mondván ő nem dolgozik ott, csak egy műsort, a Dalfutárt készíti. Mondjuk attól a ténytől viszonylag nehéz elrugaszkodni, hogy a széria a Super TV2-n futott eddig. Vagyis Hajós lényegében oda "hányt", ahonnan eszik… 

Ezen az egészen nyilván alaposan felbosszantotta magát Gönczi Gábor, a Tények egyik műsorvezetője, aki a Facebookon válaszolt Hajós Andrásnak. 

Hajós nemcsak a TV2-t szólta le, de ezzel együtt többszáz ember munkáját, és azt a 7-800 EZER embert is, aki minden nap megnézi és szereti azt a műsort, amelyet készítünk. A Tények az elmúlt két hétben többször is a legnézettebb hírműsor volt az országban.

Az ember már éppen kezdene egyetérteni Gönczi Gáborral – bár azért ez a legnézettebb hírműsor egy kicsit meredek –, csak az a baj, hogy közben bekapcsolja a tévét és ráadásul a TV2-t hozza be a dobozba, akkor ilyet is láthat. 

Igen. Gönczi Gábor Ausztráliáról beszél, mögötte pedig a 2010-es, magyarországi vörösiszap-tragédia idején készült kép látható. Nyilván ez csak egy hiba, ami benne van a játékban – később a kolontári tragédiáról is volt híranyag –, de a néző hajlamos ezen a ponton Hajós Andrást is megérteni egy kicsit. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/36723/pics/lead_800x600.png
Gönczi Gábor,Hajós András,Tények,tv2
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?