Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Hujber Ferinek elment az esze?

Kecskés István

A Valami Amerika című film első részében az egyik kedvencem volt Hujber Ferenc, a maga esetlen karakterével szerethető figurájával. Nem is voltam ezzel egyedül, hiszen hirtelen nagyon népszerű lett a film többi főszereplőjével együtt, de miközben Szabó Győzőből, vagy éppen Pindroch Csaba szép karriert futott be, Hujber Ferenc gyanúsan megbolondult. Vagy…

Vagy nagyon is normális és csak a Mokka műsorvezetőit vette hülyére, mert nem azt a kérdést tették fel neki, amire számított, vagy amiért behívták az adásba. Kerek szemekkel – nagyon kerek szemekkel – nézett az első kérdés után, ami arról szólt, hogy elhagyja az országot. Nem nagyon akart erről beszélni és talán ott dőlt meg, amikor az volt a kérdés, hogy van-e ilyen gondolata. 

"Nekem mindig van gondolatom!" – válaszolta. Majd közölte, hogy ha akar, ha nem neki el kell mennie, mert nagyon sok dolga lesz, mivel kitalált valamit és az elkövetkezendő tíz-húsz év arról szól majd. 

És, hogy mit talált ki? Nem könnyen bökte ki, de azért csak elmondta. 

"Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy tíz éves kisfiú" – mondta. 

A kereszten pedig egy 33 éves színész volt, aki Hujber szerint kora Stohl Andrása volt. "Nagyon híres színész volt, aki egy nagyon híres előadásban játszotta Jézust."

Hűha…

Nagyon nagy a baj…

"Jézust nem feszítették keresztre, baleset volt, véletlen volt. Egy tíz éves kisfiú halt meg és erről beszél az egész világ" – ismételte meg elméletét. 

Döbbenet…

Mondjuk szegény Pachmann Péter műsorvezető is lefagyott. "Na de azt már megértettük, hogy mit állítasz, mit kell megérteni abban, amit még beszélsz hozzá?"

Jó kérdés. 

Félő, hogy Hujber Ferenc nem vette hülyére a műsorvezetőket. Ennél sokkal nagyobb a baj. Az még nem dőlt el teljesen, hogy a színésznek megbomlott az elméje, vagy egyszerűen felvette a "hülyeceleb" pózt. 

Az mondjuk jó, hogy Jeruzsálemben annak idején "sokat lazult a római birodalom, az volt a legvidámabb barakk", de jó lenne látni mi van Hujber Ferenc fejében. 

Félő, hogy sötét. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/36137/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?