Blogolj!

A Blikk segít társat találni Alföldi Róbertnek?

Az "igazmondó Blikkújság" – ahogy néhány ottani munkatárs nevezi, egészen érdekes dolgot fabrikált. 

A lap online kiadása 2016. november 21-én cikket közölt Alföldi Róberttel kapcsolatban, amelyben az érdekes művész többek között a következőket mondta: 

Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal?Na, azt már nem.

Ezen kívül nyilatkozott néhány érdekességet, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a Blikk – igaz a Kiskegyedre hivatkozva – tegnap, vagyis 2017. március 7-én, egy nappal a nőnap előtt a következőket adta Alföldi Róbert szájába: 

Nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem… 

Hasonló? Nem. Lényegében egy az egyben ugyanaz a szöveg. A dátumokra kattintva láthatóak a teljes cikkek, mindkét oldalon ugyanazok az idézetek szerepelnek. 

Nos ebből két dolog következhet. Az "igazmondó Blikkújságot" másolja a Kiskegyed, amit aztán ismét felhasznál a bulvárlap, vagyis körbeér minden. A másik eset az lehet, hogy Alföldi Róbert a Blikk segítségével szeretne társat találni magának, hiszen közeleg a nyár és egyedül nyaralni valóban nem jó…

UPDATE:

Az "igazmondó Blikkújság" eltávolította oldaláról a március 7-i bejegyzést. Szánalmas. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/35697/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mária 2017-03-08 14:06:48
Már a hasonszőrűeknek sem kell?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?