Blogolj!

Héder Barna kiütötte Kokót

Kecskés István

Annak ellenére is folytatódik a Maradj talpon! című vetélkedő, hogy Gundel Takács Gábor elhagyja a közszolgálati csatornát. Pénteken adja majd át az adást az eddigi műsorvezető az utódjául választott Héder Barnának. Érdekes helyzet ez, hiszen tulajdonképpen a volt főnöke kerül Gundel helyére. 

Kezdjük a lényeggel: nagyon jó döntést hoztak az MTVA-ban, amikor nem az egykori ökölvívó világbajnoknak, Kovács Istvánnak adták a Maradj talpon! műsorvezetői helyét. Bár a hírek szerint ő is jelölt volt, ezt a hibát nem követték el. Az amatőrként olimpiai bajnoki címet is összepofozkodó Koko, nagyszerű sportember volt, a műsorvezetői kvalitásaival kapcsolatban nem mondanám rá, hogy klasszis. 

Héder Barnával kapcsolatban nehéz megmondani, hogy mire számíthatunk. Az ugye nyilvánvaló, hogy nem tudja majd hozni azt a színt, amit Gundel Takács Gábor, de ezt nem is várhatjuk el tőle. Biztosan nem utánozza majd az elődjét. 

Ami igazán érdekessé teszi ezt az egészet az az, hogy Héder Barna az M4Sport csatornaigazgatója, vagyis ebben a minőségében korábban ő volt Gundel főnöke. A sportcsatorna élén nem lesz változás Héder Barna azt is viszi majd tovább. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/35460/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?