Blogolj!

Havas Henrik kurvázott egy jót

Kecskés István

Havas Henrik nem a magyar média legnépszerűbb alakja. Illetve egy rétegnél nagyon is ő a csúcs: a szépemlékű Napkelte című tévéműsor, néhai állandó fogyasztóinál, vagyis a baloldali, liberális beállítottságú, vélhetően ötven plusszos korosztálynál. Ma már szerencsére kevesebbet látni a tévében és a heti ámokfutásának köszönhetően a TV2 is szerződést bontott vele. 

Az egész úgy kezdődött, hogy Havas még hétfőn egy gyomrossal megküldte Vajna Tímeát, akit Kelemen Anna és Molnár Anikó kollégájának nevezett és jelezte, hogy tudja milyen nehéz mesterség az övék, mert könyvet írt róluk. Na most: Havasnak jelent meg kötete saját magáról – vélhetően ez a kedvenc témája –, a Bős-Nagymaros vízlépcsővel kapcsolatban és többek közt "Kurva élet" címmel az ősi mesterség űzőiről. Vélhetően Kelemen Anna nem egy erőmű – bár bizonyos tekintetben nagyon is az lehet –, ilyen formán Vajna Tímea sem ebben a tekintetben kollégája az élő guminőnek, hanem… 

Lett is ebből lázadás, felhorkantak Molnár Anikó rajongói – vannak ilyenek! A Való Világ egyik első szériájában feltűnt, azóta alaposan felturbózott celeb barátai nekiestek Havasnak, aki aztán újabb rövid monológot dobott össze a Facebook oldalára, amiben lehülyéz mindenkit, aki a közösségi oldalon kommentel. És csak úgy mellékesen üdvözli Timit. 

Aztán Havasnak minden napra jutott egy bejegyzés, mert szerdán is folytatta a sztorit. Mert ugye sokan keresték a fentiek miatt. És aki eddig azt hitte, hogy Havas szerint Kelemen Anna, Molnár Anikó és Vajna Tímea egy vízlépcső és ezért írt róluk könyvet az egykori Napkelte egykori fenegyereke, annak csalódnia kell, mert a bejegyzésben maga Havas írja le, hogy ő nem kurvázta le egyik hölgyet sem. Aha! Szóval, akkor így gondolta a kollégázást. 

És eljött a csütörtök, amikor minden beteljesedett. Havas szerződést kapott – volna – a TV2-től. Nem saját műsort bíztak volna rá, mert az azért mégiscsak túlzás lett volna, hanem szereplőként foglalkoztatta volna a csatorna a Pénzt vagy életet című produkcióban. Nem szerepelteti. 

Ez volt a hét első négy napjának termése Havas Henriktől – ezen kívül még belegyalogolt a PestriSrácok.hu oldalba, de az most nem vág a vízlépcsős, kurvás tematikába. Látható, hogy eljutottunk egy médiaszemélyiség karrierének a végére. A képernyőre, az ATV kivételével, már nem kell, már csak azzal tudja felhívni magára a figyelmet, ha irdatlan baromságokat ír ki a Facebook oldalára, mert arra sokan felkapják a fejüket. 

És akkor még valami: Havas Henrik, az első MSZP-SZDSZ kormány "hatnapos államtitkára" szerepet vállalt volna Andy Vajna TV2-jénél. Ugye érezzük azt, hogy pénzért mindent, csak úgy, mint az ősi szakma űzői. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/35376/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?