Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

VV lett a jobboldali Kálmán Olga

Médiatörténelem zajlik a szemünk előtt. Jó pár évvel ezelőtt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a baloldal híveinek a Magyar Nemzet és a HírTV fog világítótoronyként utat mutatni, azt pedig már a delíriumos rémálmainkban sem láttuk előre, hogy az utóbbi keltette űrt az Echo TV fogja betölteni. Pedig de. Ahogy médiához (IS) értő Mészáros úr kihirdette a televízió alapelveit: „jó TV-t szeretnék, nézhető TV-t szeretnék”. Hát a jó TV ismérve a szórakoztatás, és a minap össze is hozták elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb adását. Apró szépséghiba, hogy magukból csináltak hülyét. 

Történt ugyanis, hogy a Kétfarkú Kutya Pártból meghívták Kovács Gergelyt a Napi Aktuális című műsorba. A műsorvezető pedig a se hús, se hal Velkovics Vilmos volt, aki véresen komolyan vette a feladatot. Kovácsról, ha más nem, az pontosan tudható korábbi nyilvános szerepléseiből, hogy egyébként a maga módján kifinomult, némileg erőltetett, de intelligens humorral állít görbe tükröt az aktuálpolitikai kérdéseknek, az uralkodó politikai kommunikációnak, a médiaviszonyoknak, és ha már ott van, a kérdezőnek is. Ha ügyes a műsorvezető egy tényleg jópofa beszélgetés kerekedik ki, ha nem, akkor meg egy szánalmas vergődés (Kálmán O. – Mogács). Szóval pontosan tudható volt, hogy mi lesz, de a jó Vilmos mégis beleszaladt a késbe, és halálosan komolyan véve magát növelte maximumra a fordulatszámot a szopórolleren.

 

Mi persze ezért nagyon hálásak vagyunk, mert ilyen viccesen ritkán mennek házhoz a pofonért, ami ráadásul akkorát csattant, hogy rá is kellett számolni a bírónak. 

A beszélgetésből olyan vicces dolgokat is megtudhattunk, hogy a kormány hazaárulást követett el, mert külföldiek, vagyis a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kezébe adott egy döntést, ami több évtizedre meghatározhatja a magyar emberek életét. Vagy azt, hogy Sorosnak és Simicskának van egy eddig eltitkolt közös gyereke, aki kézben tartja a magyar plakáthelyeket és segít a Kétfarúaknak. Velkovics talán akkor süllyedt a legmélyebbre, amikor megkérdezte, hogy a Charlie Hebdo mintájára fognak-e ők is a Holocaust-al viccelni. A szúró mozdulatot nagyon ügyesen fordította vissza Kovács, ha az Echo TV ad nekik műsorfelületet, nagyon szívesen megteszik ott. Velkovics minden bizonnyal sokáig emlegetni fogja még ezt az interjút, de annyi vigasza azért lehet, hogy tankönyvekbe fog kerülni a példája: milyen egy igazán felkészületlen, bántóan humormentes, egyszerűen rossz fej riporter. 

A kegyelemdöfést egyébként Széles Gábor vitte, aki fültől fülig érő mosollyal twittelte ki, hogy ezt bizony már ő sem adta volna le.

A Kétfarkú kutya nagyot harapott az Echo TV-ben.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/34013/pics/14875110513806030_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Illés 2017-02-20 19:17:35
Ez a Kovács gyerek egy nyegle senki.Érdemes volna egy rendes szenes lapáttal jól pofán legyinteni.A humornak természetesen meg van a helye és ideje,de ez egy gúnyolodó majom nem volt humoros.Nyilván a kérdezőnek muszály viselkedni, ellentétbe a partnerrel.Remélem lesz még alkalom hogy rendesen megszopassa valaki.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?