Blogolj!

Gundel Takács Gábor elhagyja a közszolgálati tévét

A népszerű sportriporter, Gundel Takács Gábor felmondott az MTVA-nál, vagyis a Bors információi szerint sem az M4Sport, sem pedig a Maradj talpon! című vetélkedőben nem láthatjuk többet. 

Gundel az MTVA legnészerűbb műsorvezetőinek egyike. A Táncsics-díjas újságíró 1983-ban kezdett dolgozni a Telesportnál, majd a Rádió Bridge és a Danubius Rádió munkatársa volt. Innen az Eurosport magyar szerkesztőségébe, majd a Sport TV-hez vezetett az útja, majd 10 évvel ezelőtt tért vissza a közszolgálati csatornákhoz. A sportműsorokon kívül korábban vezette a Játék határok nélkül, a Dal, a Csináljuk a fesztivált és a A társulat című műsorokat is. 

A Bors megkérdezte a sportcsatornákat arról, hogy az ő ajánlatuk áll-e Gundel Takács Gábor hirtelennek tűnő döntése mögött. A DigiSport, az EuroSport, a Spíler TV és a Sport TV részéről nyilatkozók egyike sem számolt be igazi szenzációról, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy a Sport TV-nél alapító tag volt a tévés, míg a Splíer TV riporteri felhozatala kritikán aluli, pedig a csatorna közvetíti például az angol élvonalbeli bajnokság meccseit is. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/33604/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?