Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A Népszabadság nem vész el, csak átalakul

Az újságíró megmaradás törvénye ismét érvényesülni látszik: a Népszabadság volt munkatársai közül hamarosan huszan dolgoznak annál a kiadónál, amely többek közt a Népszavát is megjelenteti, vagyis a lap szellemisége lényegében tovább él. Hogy az egykori Népszabadságos kollégák tudnak-e fogyasztható kiadványt csinálni a baloldali napilapból az kérdés és az is, hogy emelkedik-e az újság eladása. 

A Népszava saját oldalán jelentette be az érkezőket: Batka Zoltán, Boda András, Czene Gábor, Csepelyi Adrienn, Danó Anna, Doros Judit, Hargitai Miklós, Hárs Kata, Hompola Krisztina, Horváth Gábor, Marnitz István, N. Kósa Judit, Kispéter Csaba és Urbán Csilla csatlakozik a lap szerkesztőségéhez. Ők nem mindannyian újságírók, van köztük grafikus is. Az újság internetes oldala azt is bejelentette, hogy még négyen csatlakoznak a szerkesztőséghez a Népszabadság volt munkatársai közül, így a napilapnál, a Vasárnapi Híreknél és a Szabad Földnél összesen már huszan dolgoznak az októberben bezárt újság munkatásai közül. 

A XXI. Század Média Kft.-nél tartott értekezleten Horváth László vezérigazgató azt is bejelentette, hogy a baloldali napilap piaci pozícióját meg akarják erősíteni. 

A Népszava a MATESZ adatai szerint 2016. második negyedévében naponta átlagosan 10 ezer példányban kelt el, ami állítólag a Népszabadság megszűnése után a duplájára emelkedett. 

Mindenesetre a megújulás utáni állapotokkal kapcsolatban már született is egy tettenérés. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/33616/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?