Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Távkapcsolóval a kézben: amit a Minyon kinyom... (videó)

Kecskés István

Az ember néha már azt hinné, hogy nem lehet mélyebbre menni, aztán kiderül, hogy minden tárna alatt van egy másik, ahonnan nem szén, hanem valami rettenet kerül elő. Most a SuperTV2 Sztárban sztár + egy kicsi című produkciója vitte a nézőket el egy olyan szintre, ahova soha senki sem akart elutazni. 

Nézzük mi a helyzet: van ugye egy műsor, amiben magyar énekesek, mások dalait adják elő úgy, hogy igyekeznek külsőleg is hasonlítani rájuk, s idén ezt azzal bolondították meg, hogy egy-egy a Star Academyben feltűnt gyerek is velük dalol. Ez akár még jó is lehetne. Ellenben valami elvetemült kitalálta, hogy Bereczky Zoltán (eleve kikérem magamnak...) és Berki Artúr (szegény) öltözzön be Minyonnak és Minyonul dalolja el a Village People YMCA című dalát. 

Íme:

Maradjunk annyiban, hogy ez olyan ötlet volt, mint amit a Minyon kinyomott. A megvalósításról nem érdemes beszélni, mert nincs összehasonlítási alap, hiszen egyetlen televíziós rendező sem akart még hülyét csinálni egy szereplőből sem. 

De!

Amire mindenképpen érdemes még figyelni az a tánckar. Különösen a lila köntösös, mű orrú, parókás szegény lány, aki nem nyilván saját döntéséből vállalta ezt a feladatot – a film egyik szereplőjét utánozza. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/33035/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?