Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A Népszabadság volt főszerkesztője az MSZP-hez igazolhat

Lapértesülések szerint Murányi Marcell, a Népszabadság volt főszerkesztője lehet az MSZP kommunikációs vezetője. A párton belül többen aggódnak az esetleges kinevezés miatt, mert Murányinak van egy lezáratlan bírósági ügye, amelyben első fokon felfüggesztett börtönre ítélték. Eddig nem voltak ilyen finnyásak a szocialisták. 

A nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, korábban a Népszabadság főszerkesztőjeként tevékenykedő Murányi Marcell lehet az egyik aspiráns az MSZP kommunikációs igazgatói posztjára – értesült a Magyar Nemzet. Hivatalos döntés még nincs, de a felkérés – úgy tudjuk – már megtörtént. Lapunk tegnap kereste Murányi Marcellt, aki azonban mindössze annyit mondott, hogy erről a kérdésről nem tud nyilatkozni.

Magyar Nemzet

A pártnak hosszú ideje nincs kommunikációs igazgatója, mondjuk látszik is... Ezzel együtt sokan aggódnak a mozgalmon belül, hogy a közlekedési balesetben érintett Murányi esetleges kinevezése miatt. A Népszabadság korábbi vezetője tavaly áprilisban volt részese egy balesetnek, amikor a fővárosban az autójával elsodort egy kerékpárost, aki kórházba került. Murányi Marcell akkor azt mondta, hogy nem vette észre a balesetet, hazament majd, amikor látta az autóján a sérüléseket, akkor visszatért a baleset helyszínére. A cserbenhagyást végül nem látta bizonyítottnak a bíróság, amely végül közúti baleset gondatlan okozása miatt egy év nyolc hónap szabadságvesztésre ítélte Murányit, ám két évre felfüggesztette, ugyanakkor az ügynek még nincs vége, mert az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Az MSZP-ben éppen emiatt aggódnak, hiszen ez a le nem zárt ügy többek szerint rossz fényt vethet a törpepártra. Érdekes, hogy az újra politikai karriert építő Hunvald György miatt nem pironkodnak, de a volt főszerkesztő miatt igen – de ez csak egy mellékszál.

Egyébként nem kell aggódniuk a szocialistáknak – a kommunikációs vezető kinevezése miatt legalábbis semmiképpen –, mert ha éppen Murányi Marcellt nem nevezik ki, akkor ott van az öccse Murányi András, aki szintén volt a Népszabadság főszerkesztője és most éppen nincs állása, hiszen a kiadója megszűntette a lapot. Tegyük hozzá, hogy az azért sajtótörténeti remek, hogy a balesett miatt távozó idősebb Murányi után a fiatal érkezett a napilap főszerkesztői székébe, aki aztán tanácsadóként visszafoglalkoztatta a bátyát.

Ilyen ez. Aggódnak az MSZP-ben. Emiatt nem kell. Nem emiatt kell. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/32633/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Illés 2016-12-19 14:06:03
n
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?