Blogolj!

Bayern München helyett Bajkeverő majom az Invitel előfizetőienk

Kecskés István

Az Invitel jelentős változásokat eszközöl csatornakínálatában január 1-től. Kikerül a kínálatból többek közt az Eurosport összes csatornája, vagyis az előfizetők nem látják majd a Bundesligát, de ott lesz majd az adók között a Kiwi TV nevű gyerekcsatorna, amelynek egyik húzó sorozata a Bajkeverő majom. 

Az Invitel úgy döntött, hogy kidobálja a programcsomagjaiból a Discovery-családot, vagyis január 1-től a szolgáltatónál nem lesz elérhető az Animal Planet, a Discovery Chanel, a Discovery Showcase, a Discovery Science, a DTX, a ID Xtra, az Eurosport 1, az Eurosport 2, az Eurosport News és a TLC.

Persze az előfizetők darabszámra nem járnak rosszul, mert jön majd az AXN, a BBC Earth, a Chili TV, a Disney JR., a FEM 3, a Food Network, a Humor+, a Kiwi TV, az RTL Spike, a Sláger TV és a Zenebutik.

Mit mondjak!?

Ha mondjuk a Kiwi TV adja majd a Bayern München–Dortmundot, akkor nincs baj, de tudom, hogy ez a műsor nem szerepel a gyerekcsatorna programján. Kérdés, hogy mit tehet ilyenkor a felhasználó? Bárki felmondhatja a szerződését a módosítással kapcsolatos értesítés kézhezvételét követő tizenöt napon belül. Viszont azoknak, akiknek hűségidőre vonatkozó szerződésük van a zsebükbe kell nyúlniuk, mert ki kell fizetniük az addigi ki nem egyenlített költségeket is, hiszen akció keretében jutottak hozzá az előfizetésükhöz.

Ez a lépés egyébként nem az első ilyen jellegű a kábeltelevíziók között, hiszen nem olyan rég a Telekom a Fox csoportba tartozó csatornákat dobta ki a a TV2-hez köthető programok miatt. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/31785/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?