Blogolj!

Vigyázat! Pornófilm szereplője lehet a gyereke!

Kecskés István

És a címben lévő állítás nem vicc! Budapesten áll egy teherautó, amelynek a platóját átalakították és egy üvegkalitkában konkrét szexuális aktus zajlik. Befelé nem látni, hiszen fóliázott az üveg, kifelé viszont igen, sőt mivel az eseményekről felvétel is készül, a teherautó mellett elsétálók is rákerülnek a videóra – mindenki, gyerekek, felnőttek, nyugdíjasok –, vagyis miközben szexelnek, a járókelők is ott vannak a felvételen. Botrány!

Fotó: Papp Gábor / Facebook

Ki nem találják, de ez egy üzleti válallkozás. A cég arra szakosodott, hogy a teherautóban készült felvételeket feltöltik a weboldalukra, majd pénzért értékesítik azokat. Az ajánló képek megtekintése után egy kattintás és már jön is az ablak, amely leírja, hogy mennyit kell fizetni a felvételek megtekintéséért. 

Az már az ajánló képekből is kiderül, hogy a filmforgatás közben az autó mellett elsétáló emberek – így akár gyerekek is! – tökéletesen azonosíthatóak. 

Ennek egy sima felvételnél, utcakép rögzítésénél is komoly jogi következményei lehetnének – gondoljunk csak arra, hogy a google is kitakarja az arcokat és a rendszámokat a Street View szolgálaltatásában –, de egy haszonszerzési céllal forgatott pornófilm esetében pedig nem is lehet kérdés, hogy hozzájárulás nélkül senkinek sem szerepelhet benne a megkérdezése nélkül.

A teherautóval kapcsolatban amúgy van egy tájékoztató szöveg is, amit úgy harminc centi távolságból lehet elolvasni. Vagyis, ha az ember átfutja, de hirtelen nem szalad odébb, akkor azzal vállalja, hogy benne lesz egy pornófilmben. 

Fotó: Papp Gábor / Facebook

Elképesztő ez az egész történet!

Botrány!

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/31304/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?