623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

Alföldi Róbert a Magyar Narancs

Alföldi Róbert már megint olyat mondott, hogy az embernek égnek áll tőle a haja és komolyan elkezd gondolkodni azon, hogy az érdekes művésznek vajon elment-e az esze. A Magyar Narancsnak adott interjúja csak csütörtökön jelenik meg, de a lap online kiadása már ma is közöl belőle részleteket. Egyet idéznék is:

Minden mindennel össze van keverve. A terrorista a menekülttel. A terrorista az nem migráns, hanem másod-, harmadgenerációs bevándorló, azoknak a gyereke, akiket a keresztény Európa hozott ide bérrabszolgának. Én a terrorista akciókat modern kori rabszolgalázadásnak tartom, összekeveredve iszonyú aljas emberek mesterkedéseivel, mindenféle Isten nevében. 

Ha megengedik nem kezdem el tételesen cáfolni. Nem írom le, hogy az a bevándorló, akit tavaly Ásotthalmon regisztráltak kaszabolt idén nyáron egy német vonaton és azt sem citálom ide, hogy a párizsi merénylet egyik szereplője is sétálgatott egy nagyobbat Magyarországon. Nem, mert aki nyitott szemmel jár, aki figyeli és észleli, hogy mi zajlik körülötte az tudja, hogy nem összekeveredve van itt minden, hanem sajnálatos összefüggésekről van szó.

Tények bizonyítják, hogy összefügg a menekült a terrorista. Nem minden terrorista migráns, de azért...

És, hogy mindenféle Isten nevében? Jaj... Szegény Alföldi Róbert nehogy céltábla legyen az egyistenhívő muszlimok számára. Mert ők nagyon nem mindenféle Istenben hisznek – és a katolikusok, reformátusok, evangélikusok, valamint a zsidók sem –, hanem nagyon is egyben.

Fotó: femcafe.hu

A Magyar Narancs pedig asszisztál ahhoz, hogy Alföldi Róbert terjessze a hitét. Félreértés ne essék: tudom, hogy van az az újságírói fogás, amikor engedjük az interjúalanyt kibontakozni, s ezzel ő maga bizonyítja be saját sötétségét. Ugyanakkor nem hiszek abban, hogy a Magyar Narancs hülyét akar csinálni Alföldiből. Sokkal inkább attól tartok, hogy a lap egyetért a művész állításaival, sőt terjeszti azokat, asszisztál ahhoz, hogy a művész butaságai terjedjenek.

Összeesküvésnek azért nem nevezném. Megtévesztés? Lehet.

Alföldi Róbert, maga a Magyar Narancs. Kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk. Még akkor is, ha nincs velünk...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/30397/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?