Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Vágó István már másként kérdez

Kecskés István

A Legyen ön is milliomos című műsor nagy rajongói közé tartoztam. Szerettem a kérdéseket és bevallom kifejezetten szórakoztatott Vágó István műsorvezető stílusa is. Jókat kérdezett és néha még nevetni is lehetett rajta, vele. 

Aztán a vetélkedőt megszűntették és Vágótól is elköszönt az RTL Klub.

Meg úgy általában és lényegében a televíziózás is. 

Kár érte. 

Talán, ha még mindig lenne szerződése valamelyik csatornával Vágó Istvánnak és műsorokat vezethetne, akkor okos kérdéseket tenne fel, nem pedig hülyeségeket. Márpedig a kedvelt játékmesterből, a Demokratikus Koalíció nevű törpepárt egyik arcává váló Vágó most egy sor olyan kérdést tett fel, amire ő maga is tudja a választ. Felesleges is volt feltenni. 

A balliberális párt tagjaként neki nyilván van baja az október 2-i szavazással. A migránsokkal valószínűleg nincs, hiszen ezt kívánja a pártfegyelem...

Vágó István olyan fontos dolgokról kérdezné meg az embereket, mint például:  " Bevezessük-e a dugódíjat?" Ajaj... Három hete mondta a kormányinfón Lázár János, hogy nem lesz ilyen. Tekintsük ezt telefonos segítségnek. 

Vagy például: " Legyen-e vasárnapi zárva tartás?" Volt. Nincs. Volt-nincs. Itt elvettek egy megoldást. 

Meg még arról is érdeklődik, hogy: " Elfogadjuk-e az új alaptörvényt?" Ez meg egy olyan dolog, hogy a választáson felhatalmazást kapott a győztes arra, hogy módosítsa az alaptörvényt. Arról sem írnak ki népszavazást, hogy akarjuk-e a pedagógusok béremelését. Mondhatjuk, hogy ebben a tekintetben a közönség segítségét kérték. 

És még azt is kérdezi, hogy: " Legyen-e múzeumi negyed a Városligetben?" Ne legyen? Micsoda kérdés ez egy kvízmestertől? Ebből a megközelítésből még kevesen támadták a Liget-projektet...

Nekem csak egy kérdésem van: nem lehet, hogy valamelyik tévé ismét műsorára tűzi a Legyen ön is milliomost, még mielőtt Vágó István teljesen vállalhatatlanná válik? De az is lehet, hogy ezen már túlvagyunk. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/30230/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?